Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokan miért ítélik el a kitartott nőket? (azokat a nőket, akiket a párjuk eltart, nem dolgoznak)
Hát,én az ilyet felcsinálnám,és vigyázzon szépen a gyerekre.
A 100%ig csak kitartott nő rosszabb,mint egy prosti.
A prosti nem féltékeny,éls nem szedi el minden pénzed,a pinájért cserébe.
A kitartott viszont csak tartja magát,és azért cserébe mindnt kér.
Nekem ilyen nő nem kéne.
NA álljunk meg itt akkor egy szóra !
A kitartott nő: az a nő, aki nem él házasságban,sem élettársi viszonyban,sem párkapcsolatban az adott férfival. Ezek a nők a pénz és a jólét fejében némi szex szolgáltatást esetleg szabadidős tevékenységet űznek az adott férfival,mindenféle felelősség vállalása nélkül.Sokszor amellett is,hogy a férfinek családja van.
Ezzel szemben,amiről te beszélsz,az az eltartott nő: ami azt jelenti,hogy párkapcsolaton belül a férfi keres és tartja el a családját-párját,és ezzel együtt egy párkapcsolat működik,felelősséggel esetleg gyerekekkel,stb.Régen így éltek az asszonyok.Ebben nincs kivetni való.
meg sokan irigykednek szerintem a kitartott nőkre.... szerintem.
Ébn azért kipróbálnám 1 ideig h milyen lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!