Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Sokan miért ítélik el a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokan miért ítélik el a kitartott nőket? (azokat a nőket, akiket a párjuk eltart, nem dolgoznak)

Figyelt kérdés
egy brtnőmnek is megmondta a barátja, h ha nem muszáj, akkor ne menjen el dolgozni, mert félti, meg havi 200 rugót meg keres a párja maszekkal együtt... Meg sokan inkább irigykednek a kitartott nőkre? te lennél ki tartott nő?

#szex #nők #párkapcsolat #pénz #kitartott nők #kitartott feleségek
2013. jún. 30. 12:34
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
79%
h kérdezhetsz olyan, h miért? mert nem azért tanulok ennyit, h aztán ne dolgozhassak. mellesleg, megpusztulok a 4fal között!!!!!
2013. jún. 30. 12:51
 12/20 anonim ***** válasza:
75%

Régen így éltek, igen. De azért a mai világban eléggé megváltozott a dolog, messze nem olyan erős a patriarhátus. A nők mondhatni egyelőek a férfiakkal(persze nem, csak a 150 évvel ezelőtti helyzethez viszonyítok). Én úgy vagyok vele, hogy amennyiben keresek annyit, lesznek gyerekeink, csinálja a házimunkát, kertészkedik is hébe-hóba(paradicsom, paprika, kaja), akkor lehet róla szó. De ha kell még pénz, ha nem háziasszonykodik rendesen, akkor bizony emelje fel a seggét és menjen el dolgozni.

Félteni? Mitől? A munkától? Mi ez? Dolgozni kell..!

2013. jún. 30. 13:00
 13/20 anonim ***** válasza:
78%
sokszor nem is elég egy fizu.. úgyh nem tudom h miről is beszélünk.. sőt, amit megkeresek, az az enyém, amúgy meg állandóan függnöm kellene vkitől, meg kuncsorognom? NO WAY :D
2013. jún. 30. 13:03
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Ismerek ilyen nőt.. A férje nagyon szereti, nagyon jól keres, a lány vigyáz a gyerekükre,háztartást vezet kertészkedik.. Igen, irigylem, hogy nem kell dolgoznia, de nagyon kedvelem őket.. Nem ítélem el, ő ebben a szerencsés helyzetben van.. Előtte ő is dolgozott, értelmes, kedves nő, most is elkezdett pl egy nyelvtanfolyamot.. Ha egyszer tökéletesen meg vannak egy fizetésből és boldogok, miért is ítélkezzek felettük? Hozzáteszem én szeretem,amit csinálok, de ha a szerelmem azt mondaná kicsim maradj otthon a gyerekkel, ne dolgozz, mert tökéletesen boldogulunk anélkül is, nyugodt szívvel maradnék otthon háztartást vezetni. Persze ehhez a másik partnernek mindenképp stabil jó munkahely kell.. Nem vállalnám be azt a kockázatot, hogy ő elveszti és ott vagyunk 0 keresettel..
2013. jún. 30. 13:10
 15/20 anonim ***** válasza:
0%

Atol füg miért eltartot. Ha ép mellót keres vagy kisbabája van esetleg egéségügyo gondokal küzd akor mégértem .

Azt itélem ell amikor megse probál mellót keresni. Mondjuk a prosti az drágáb ugyananyi szexet számolva.

2013. jún. 30. 13:15
 16/20 anonim ***** válasza:
56%

Kérdező,te most tényleg ingyenélőkkel értesz egyet?

Akik csak abból éálnek,hogy élősködnek valakin?

Elég mocsok fajta ez,és elég undorító.(veled együtt)

2013. jún. 30. 13:19
 17/20 A kérdező kommentje:
nincs gyereke a brtnőmnek, meg nem is beteg a csaj.
2013. jún. 30. 13:20
 18/20 anonim ***** válasza:

Mindenki úgy éli az életét, ahogy akarja, és spec leszrom.

De aztán ne mondja, ha megvan róla a véleményem, és a tisztességes emberek 99%-a elítéli az ilyeneket.

Semmirekellőek az ilyenek, komolyan.

2013. jún. 30. 13:40
 19/20 anonim ***** válasza:
tudod, mikor lennél..nem ítélek el én senkit, az ő életük, kit izgat, de én nem tudnék úgy élni, hogy más tart el, más dongozik mert azért amit én megeszek, használok..nekem ehez túl nagy önbecsülésem van. még gimis vagyok, ezért a szüleim tartanak el, de már az is zavar, ha tőlk kell pénzt kérnem valamire. lehet azért mert nem vagyunk valami gazdagok, sok tesőm van, látom mennyit dolgoznak a pénzért, és lehet ezért nem is tudnám elviselni, hogy olysvalaki lásson el anyagilag, dolgozzon helyettem, akit szeretek. szóval ezért nem értem inkább ezeket a nőket, de nem ítélem el. de akinek gazdagok a szülei, nem nélkülöznek, és nem is fogja fel a pénz értékét, az gondolom hozzá van szokva, hogy eltartsák, nem tudja milyen megkeresni, azt nem zavarja.
2013. jún. 30. 17:24
 20/20 anonim ***** válasza:
ja de persze azt hozzá kell tennni, hogy aki anya, gyerekeket nevel, háztartást vezet annál teljesen más a helyzet, ő ugyanúgy dolgozik eleget, csak nem erre gondolt a kérdező szerintem.
2013. jún. 30. 17:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!