Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kitartott nő szeretnék lenni! Szerintetek? Sokan miért itélik el a kitartott nőket?
Ez nagyon FP... XD
Ha jól nézel ki nincs más dolgod csak feleségül menni egy gazdag pasihoz. Kismillió ilyen nő van mint te, csak ők azt hazudják, hogy szerelmesek. (jó persze van kivétel köztük is.)
fferyyke válasza:
el kellene menni dolgozni
Aha, hiába keresem... Hiába adtam be kb 70 helyre, de nem válaszoltak eddig sehonnan... Gondolkoztam már külföldön is, mert tudok angolul, és 1 picit németül is.. De ahhoz hogy Én kimehessek dolgozni külföldre, ahhoz itt kell(ene) h. munkát találjak, pénzt gyűjtsek hozzá...
Nekem fél éve nincs munkám, nem kapok sehonnan választ, fiatal pályakezdő vagyok...
Hidd el, totál nem bírnád lelkileg, ha eltartana egy hapsi, nekem annyira ciki, hogy párom vesz mindent, alig győzöm leállítani, hogy már elég, pedig mi már 7 éve együtt vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!