Ilyen esetben hogy mondjam el neki, hogy terhes vagyok?
18 évesen költöztem külföldre a páromhoz és kb. kitartottként éltem(nem vagyok rá büszke).Egy idő után azonban már ugyanolyanok lettek a napjaim és 'belefáradtam' a semmit tevésbe.Egyre többet veszekedtünk a barátommal és 4 év után szakítottam vele.
Szörnyű volt,még akkor is,ha én mondtam ki,hogy vége...
Lassan,de sikerült helyre tenni az életemet.
Most légiutas kísérő vagyok és szeretem,amit csinálok.
Viszont néhány hónapja megint találkozgatok a volt barátommal.Nemrégen felvetette,hogy megint komolyabb lehetne köztünk a dolog(most inkább szexkapcsolatban vagyunk),de mondtam,hogy neki nem tetszik az,hogy dolgozom,én pedig abba őrülnék bele,ha megint a sportolás,a telefonálás,a vásárlás meg a szex lenne a napi programom.
De terhes vagyok és nem tudom,hogy mondjam el neki.Régen is szerettünk volna babát,a szakításunk előtt kezdtünk el próbálkozni.Viszont ez a helyzet most teljesen más.
Hát, ez tényleg bonyolult. Szerintem üljetek be egy kávéra valami nyugis helyre és öntsd ki neki a szíved. Ha terveztetek babát régen, akkor biztosan nem fog elszaladni:)
Egyébként megtartod?
Szia szerintem ha megint komly kapcsolatot szeretne veled sanszos hogy azt mondja hogy tartsátok meg a kicsit.És örülni fog a hirnek!
Majd irj!Remélem a legjobban döntesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!