Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kitartott nő szeretnék lenni!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kitartott nő szeretnék lenni! Szerintetek? Sokan miért itélik el a kitartott nőket?

Figyelt kérdés
Lényeg: van érettségim, szakmám (csak munkát nem találok éppen), jól is nézek ki, adok magamra, stb. És ugy gondolom most már hogy feladtam az álláskeresést. Kitartott-eltartott nő szeretnék lenni. Hol tudok olyan pasit szerezni, aki eltart-kitart, költ rám havi x összeget?

2013. febr. 8. 13:34
1 2 3 4
 31/39 anonim válasza:
Mennyi az a havi x összeg?:O
2013. jún. 15. 17:08
 32/39 anonim ***** válasza:

Azóta mizu?

Összejött?

Én nem ítéllek el,figyelj ha jó bula vagy akkor sima ügy,de arra figyelj,hogy egy deka felesleget se merj felszedni,mert akkor Á Dieu.

2013. jún. 15. 17:32
 33/39 A kérdező kommentje:
50 kiló vagyok, ehetek bármennyit az elhizás nem fenyeget.. csak kivi vok még a véleményekre, azért elmeltem ki (amugy van melom, de nem bejelentett :))
2013. jún. 15. 17:36
 34/39 anonim válasza:
akkor mennyi lett volna a havi x összeg amit rád kellett volna költeni? o.O
2013. jún. 15. 20:19
 35/39 anonim ***** válasza:
100%

Én meleg pasi vagyok,én is elég sokat agyalok ezen...........

A helyzet az,hogy a végén úgy is megunna.

Meg nagyon nem szeretem ha korlátoznak.

Azt megértem,hogy nem akarsz gyereket.

Szerintem dolgozni még mindig jobb,mint gyereket nevelni.

2014. júl. 29. 20:24
 36/39 anonim ***** válasza:

Van egy rossz hírem, előbb utóbb megunnak téged is, és lazán kitesz az utcára, bár ha képes vagy takarékoskodni, félretenni akkor nem gond, de a kitartott nőknek ez nem szokott menni, mert kell az új táska ami felirat miatt kerül 100x annyiba mint az alapváltozat, a bunda, meg a többi marhaság.

Az meg hogy 50 kiló vagy és akármennyit ehetsz nem hízol el, az csak pár évig tart. 30 éves korod környékén elkezdesz hízni, ha csak nem teszel semmit ellene. Sajnos mindenki így működik, nők, és férfiak egyaránt... sőt a nők még inkább :(

2015. ápr. 7. 12:36
 37/39 anonim ***** válasza:

Menj jol ferjhez olyan emberhez aki szeret es orommel dolgozik azert hogy meglegyen mindene a csaladjanak.

nalunk gyerek sincs megsem kell dolgoznom mar vagy 15 eve.

A bankszamlank es a haz is kozos annyit koltok amennyit jonak latok. Meg szoktuk beszelni a kiadasokat egy bizonyos szint felett egyebkent meg mindenki belatasa szerint kolt. Soha nem ereztem magam "kitartott" nonek es nem erdekelt sose a masok velemenye. A barati korunkben tobb ilyen par is van.

2015. okt. 6. 11:27
 38/39 anonim válasza:
szia, azota hogy alakult a helyzeted?
2017. febr. 13. 08:40
 39/39 anonim ***** válasza:

Van ebben egy felemelő jó dolog hogy mident elérhetsz egy bizonyos ideig amiről más emberek csak diploma és kemény küzdelem árán. De mint mondom, csak egy ideig, aztán mehetsz vissza közmunkára sepregetni.

Egy buta nagyravágyó de gyönyörű szép kolléganőm épp erről a szintről csöppent bele a jólétbe egy gazdag pasi vállán. Meglett a baba, nagy volt az öröm, bejárták a fél világot egzotikus helyeken és a pasi úgy döntött 6 év után hogy elég volt és fiatalított. A nő pedig hazajött sepregetni, barátnőzik és rászokott a piára.

2018. febr. 22. 02:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!