Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kitartott nő szeretnék lenni! Szerintetek? Sokan miért
itélik el a kitartott nőket?
a kitartottsággal az a baj,hogy gyorsan véget ér,mert sok a jelentkező. és az a pali,aki megengedheti magának,cserélgeti,mert annyian vagytok,mint égen a csillag. nézz körül,sok olyan nő van,aki így él,csak gyereknevelésnek hívja. megfogja a pénzes palit és elhiteti vele,hogy akkora a szerelem,hogy kell két gyerek. onnantól semmit nem kell csinálni,csak elvinni a gyereket bölcsibe,oviba délután meg érte menni. közben azt csinálsz, amit akarsz,mert sok helyen házvezetőnő intézi a sok napi szart. aztán ha megnőnek a gyerekek,mehettek karibra, mexikóba,balira. hát erre hajts árányom, ezt csinálhatod életed végéig.
2013. febr. 8. 13:47
12/39 A kérdező kommentje:
Nah, Én meg 23 évesen tuti h nem fogok szülni egynek sem XDD
nekem egy ismerősöm 40 éves, nincs gyereke és evvel b..tatják h miért nincs... Ő dolgozik, alapbol nem egy családcentrikus személy, a saját életét épitgeti.... Meg ő nem is az a fajta nő hogy otthon üljön, gügyögjön a gyereknek, meg ilyesmi..
Igazábol én is ilyen vagyok, nem szeretnék gyereket.. Csak az a gond h sokszor a kitartott nőktöl ezt elvárja a pasija...
Ha tényleg az akarsz lenni, akkor már ne is haragudj, de valamit valamiért...
2013. febr. 8. 13:57
Csak simán tudsz pasit szerezni?
Ha igen, addig cserél le őket gyakran, amíg nem akadsz a megfelelőre!
Igaz nehéz kitalálni mit akarsz pontosan!
2013. febr. 8. 13:57
én 150 helyre adtam be a jelentkezésemet 3 hónap alatt és végül lett is munkám.
2013. febr. 8. 13:58
Aki akar dolgozni az talál munkát ... egyszerűbb k.rválkodni mi?
2013. febr. 8. 14:02
Azért ítélik el sokan őket, mert gonosz feministák, akik szerint a nők többre is alkalmasak, mint házi kedvenc. Pfojj.
2013. febr. 8. 14:03
Nem feltétlen jó biznisz. Én kaptam már ilyen ajánlatot, de ott azt is kikötötte a pasi, hogy 30 éves koromig él csak, mert neki a fiatal nők tetszenek. Igaza van, de képzeld el azt a szitut, hogy 30 évesen állsz ott egy szál munkatapasztalat nélkül.
Dolgozz inkább egyelőre akár ingyen valahol, és küldözgesd az önéletrajzokat. 70, az manapság nagyon nem számít soknak, bár ha jól írtad meg, legalább valamennyi visszajelzést kellett volna kapnod.
Ha gondolod, küldd el, mit írtál és szívesen véleményezem, volt már dolgom néhány ezer önéletrajzzal :)
2013. febr. 8. 14:13
#18:
Addig is kéne ám a lóvé! ;)
2013. febr. 8. 14:15
Azért, mert sokszor kihasználják a férfit (aki szintén ember, érzésekkel), és nem képesek kompromisszumra (ha a férfi kér tőlük vmit, ami nem tetszik, és nem volt szerződés, akkor már rögtön válnak, és viszik a lóvét). Azért, mert semmit nem tesznek a jómódért. Mert tulajdonképpen pénzért kefélnek, de közben hápognak meg sipítoznak, ha néven nevezik őket (az útszélen álló nők legalább bevallják és felvállalják). Azért, mert a kényelmesebb utat választják, és maguk nem dolgoznak meg semmiért, mert jaj, az nehééééz.
2013. febr. 8. 14:16
Kapcsolódó kérdések: