Normálisak az olyan rokonok, akik meghívnak ebédre, de mi vigyünk húst?
Itt nem úgy néz ki a dolog, mint amire előre készültek, valószínűleg teljesen spontán ötlet vol a buli.
Ha előre tudom, hogy szülinapi bulit fogok tartani, nem egy nappal előtte szólok a rokonságnak :)
utolsó, olyan nálad sose fordult még elő, hogy spontán jönnek hozzád?
(mondjuk, én olyankor csak kávéval kínálom őket - ha pont van süti, esetleg azzal), hirtelen nem főzök, de gondolom, ők úgy gondolták, gyorsan dobjunk össze valamit.
sőt, kapaszkodj meg. van, akiknél a közös összeröffenés közös főzőcskézést is jelent...(nálam nem, én nem rajongok a főzésért). de ilyen is lehet.
Nalunk is igy szokas ha meghivunk baratot csaladot hoznak enni inni salatat sutit gyumolcsot hust.
Teljesen termeszetes nem terhelunk mas es nem verjuk egymast koltsegekbe.
Grillezni megyunk topartra mindenki hoz egy csomo mindent
De az megint más, hogy körbetelefonálok, hogy megyünk grillezni, és megbeszéljük, hogy ki mit hoz, minthogy:
"Gyertek át enni!"
"Oké."
5 perc múlva
"Úristen, nincs mit főzni!!!!!"
Húsos 2 :D
Már ha tényleg nem ő az eredeti húsos :P
Nem azért vagy ilyen pipa véletlenül, mert a férjed a csontokra pakolta a húsokat a fagyasztóban, miközben kivette azt a pár kilót belőle? :D
54es, már a kérdésből, és az azutáni leírásból kiderül, hogy nem egészen így történt. a kérdező adja csak elő így.
ui: elolvastam a húsosat, meg a kapcsolódókat. te atyaég. hogy valaki ennyire primitív, gonosz, irigy legyen, hihetetlen.
ha nem ugyanaz a fenti kérdező, akkor szerintem találkozzanak, barátkozzanak össze, aztán legyenek együtt, megérdemlik egymást.
Lehet előbb felmérték, hogy hány ember megy el és utána akarták megvenni a húst.
De mivel a testvére felajánlotta a húst, mért ne fogadta volna el?
Ezért van "párod" és nem férjed, mert ilyen pár ezer forintos dolgon képes vagy veszekedni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!