Normálisak az olyan rokonok, akik meghívnak ebédre, de mi vigyünk húst?
NEkem is a csontos jutott eszembe!!! :D
Kérdező, meglepő, de mikor meghívom a testvéreimet magunkhoz, akkor mindig megkérdezem, hogy mit szeretnének enni. Ha nem is így, de mindenképpen felhívom őket, hogy pl. marhapörkölt jó lesz-e, vagy lenne-e valami kívánságuk a kaját illetően. Ez kedvesség és nem huncutság.
Ha erre felajánlja, hogy hát csináljunk birkapörköltet, nekik úgy is van a fagyóban egy rakás, akkor köszönettel elfogadom. A hús mellé nyilván készül köret, stb. Meg ott a torta, üdítő, ital, stb.
Szóval igen, igaza van a párodnak. Hülye vagy és irigy.
Egyébként meg testvérek!!! Nem holmi 1 éve látott régi ismerős, akit jó gyorsan le akarnak húzni.
Mi magunktól is szoktunk vinni húst, lekvárt, gyümölcsöt, ha van, és fordítva.
Parod felajanlotta? igen.
Elfogadtak? igen.
Nrm tudom hogy ezzel mi a baj...
Kérdező, nem "nem volt kedvük" foglalkozni vele, hanem megkérdezte a sógorod a testvérét, hogy mit csináljanak.
A torta megrendelés pedig.. van egy zseniális cukrászda a közelünkbe, ahova ha egy nappal hamarabb bejelentkezek is megcsinálják a tortát.
Elcsúsztak a szervezéssel, valószínű először nem gondoltak bulit, de aztán mégis csak jó ötletnek gondolták. A tortán mit kell gondolkozni?! Legyen torta és kész. Bemegyek a cukrászdába és kérek egy hercegnős tortát. Pont.
De az hogy mit főzzek, nekem is nagyobb fejtörés. Mi lenne az a kaja, ami egyszerű, kiadós, mindenki szereti.
Én pedig soha nem sértődök meg, ha előző nap hív valaki. Gyakran megyünk egymáshoz úgy, hogy 1-2 nappal hamarabb jelentkezünk be, vagy akár aznap hívjuk fel a másikat, hogy épp arra járunk és ha nem zavarunk, akkor szívesen beugranánk. Soha nem utasítottak még el minket a nővéremék. Ahogy mi sem őket.
Szerencsére olyan sógorom van, aki még sokkal készségesebb és ő még tán jobban örül, legalábbis jobban kimutatja az örömét, ha meglátogatom a keresztlányomat (a lányukat).
Marasztalni is szokott minket, hogy aludjunk náluk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!