Normálisak az olyan rokonok, akik meghívnak ebédre, de mi vigyünk húst?
Itt nem az a gáz, hogy a férj felajánlja a húst.
Az a szellemi fogyatékos, aki meghív enni, aztán pánikban hív, hogy nincs mit főzni. Ha meghívok valakit, előbb eltervezem, mit főzök, ha meg olyan csökkent szellemi képességű vagyok, hogy kiderül, nincs mit enni, vagy lemegyek a boltba, vagy rendelek kaját. De nem a vendéget hívom, hogy nem tudok mit csinálni.
Ritka hülye egy ember vagy. A húst a férjed ajánlotta fel, nem arról volt szó, hogy gyertek, de hozzatok kaját! Mi a gond azzal, hogy elfogadnak valamit, amit felajánlottak?
És az a nagy flanc, hogy a tízévesnek volt egy szülinapi tortája? micsoda fényűzés, úristen.
Hogy ennyire buta, rosszindulatú legyen valaki, mint te...
igen, igaza van a férjednek, hülye vagy, irigy, buta és rosszindulatú.
A leírás alapján a kérdező párjával értek egyet.
Hiszen ő ajánlotta fel a húst, nem pedig kérték.
na, ahogy a kérdező kiírta a kérdés, és ami utána kiderül (hogy baromira nem arról volt szó, hogy a második hívás kérte, hogy vigyenek húst), én azt is el tudom képzelni, hogy a második hívás így hangzott: szia, mit főzzünk, aminek örülnétek?
erre a kérdező már belelátta a "huncutságot".
le sem merem írni, mivel segítettem ki az öcsémet a minap...kicsit nagyobb dologgal, mint pár kiló hús.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!