Normálisak az olyan rokonok, akik meghívnak ebédre, de mi vigyünk húst?
Már ne haragudj, de ha te nem tartasz bulit a gyereknek, akkor nincs torta sem?
Nálunk sosem volt divat bulit tartani, de ha voltak vendégek, ha nem, tortát mindig kaptunk.
Ha nem a csontos vagy, akkor valamelyik közeli rokona lehetsz, nem hiszem el, hogy ennyi hülye rohangál ebben az országban :D
Amugy tenyleg miert nem a ferjeddel beszeled meg?
Mi mindent megbeszelunk a parommal...
Aztan meg nem mondta hofy a telefonhivas utan hany nappal volt megtarva a buli.
Szerintemez egy fontos tenyezo ha mar a tortanal tartunk... ismerek olyan cukraszt aki ket nap alatt tok szep tortat csinal...
Ja es ha mar mi valaszolok pocsekoljuk az idonket a bajodra akkor ne nezz mar hulyenek minket!
10 éves gyereknek birkahúst, az milyen már...
Csak viccelek, a kérdező viszont tuti nem százas -)
Lénygében nem tudok újat írni. Minden ész érv elhangzott. Nem tudom mit nem értesz? Szerintem ez testvérek között evidens. Arra nem válaszoltál, hogy egyke vagy?
Az lehet a gond, hogy totál rossz szemszögből nézed az egészet. Bele látsz olyat ami nincs. Ha ilyenek lennének, akkor már írtad volna, hogy ilyen-olyan tarhálás már ennyiszer előfordult, most ez...
De ez nem hangzott el..
35-ös, a csontos, vagy húsos, ki hogy hívja:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__testveri-..
Ha lehet, ne könyvtárban olvasd, garantált a visítás :P
Csak nekem jutott eszembe az a vicc, hogy
"-Haver, ma este gruppen party lesz nálam, nem jössz?
-De, hányan leszünk?
-Ha hozod a feleséged, akkor hárman"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!