Ha engem meghívnak valahova, de kikötik hogy a feleségemet nem vihetem, eszembe sem jut hogy elmenjek. Miért maradok az álláspontommal ennyire egyedül?
Attól függ
Pl a férjemet meghívták egy hazi buliba,mahova engem nem..
Mert csak pasik lesznek, pasi buli, feleségek, nők nelkül..
Vagy munkahelyi,mahova nem..
Esküvő..stb..tök jogos, fordított esetben én sem mennek, ezek tipikusan páros események..
Ki van az álláspontoddal szemben?
Mertboke hogy nincs az emebr összenőve,elmegy egy estere a haverokkal, munkatarsakkal akárkikkel..de egylakodalom,mvagy akár nem kimondott pasis, csajos szülinapozásra is fura ha pár nelkül hívjak az embert..
én azzal egyetértek, hogy nincsenek összenőve, rosszul vagyok az olyan pároktól, ahol csak dolgozni járhatnak el egymás nélkül, (ex is ilyen volt, ha én el akartam menni moziba, mondjuk, ő meg dolgozott, vagy nem akart eljönni, akkor nekem se lehetett).
viszont az túlzás, hogy esküvőre, meg ilyen eseményekre ki van kötve, hogy nem mehet...
Le lehet pontozni, de mi nem vagyunk összenőve.
Mondjuk esküvőre nem valószínű, hogy elmennék csak egyedül - viszont ha a kolléganőimmel hívnak és megyünk jópáran, ismerem a társaságot, akkor igenis mennék a férjem nélkül is.
Ugyanígy voltunk már nem egyszer külön szórakozni vagy eljárunk a barátainkkal is külön-külön.
Nekünk így esik jól, nem tudom mi a furcsa ebben. Ha más nem akar a házastársa nélkül menni megértem azt is, de hogy ezen vitatkozni minek, azt nem. Kinek így, kinek úgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!