Piszkosul egyedül vagyok, mit tegyek?
nagy szájúnak kell lenned, fentről nézni mindenkire, egy idő múlva még tisztelni is fognak
soha ne kérj, ne könyörögj, ne sajnáltasd magad, légy kemény, mindenki más h*lye.
hidd el, ez segít.
Köszönöm a válaszokat, aranyosak vagytok:) Már laktam egyedül az némileg jobb volt, de most itthon kell laknom, ha csak nem megyek külföldre (csak ugye ott még a barátaim se lesznek velem).
Utolsó. Konkrétan, hogy az apám mindig a fejemhez vágta, hogy megkeserítem az életét, meg, hogy ronda vagyok(érdekes, hogy rajza kívül senki, nem talál rondának) stb.Akkor például a tesóimat mindig elismerték, engem meg levegónek néztek, vagy direkt cikiztek. Meg az apám szerint én vagyok az oka, hogy elváltak. A karácsony is úgy telt, hogy a nagyanyám mindenkinek osztott, hogy milyen semmirekellő vagyok. Ha tanulok az a baj, hogy miért nem dgozok,ha dolgozok, akkor az, hogy tanulnom kéne, ha mindkettőt csináltam egyszerre, akkor meg az, hogy miért nincs már gyerekem. Tiszta téboly :-\
Irigylem a problèmáidat.Bárcsak nekem lennének ilyen "komoly" gondjaim...
19/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!