Normálisak az olyan rokonok, akik meghívnak ebédre, de mi vigyünk húst?
A férjed ajánlotta fel, hogy viszi a húst, ezért nem gáz.
Ha konkrétan ők kérték volna, hogy gyertek és a 2. hívásban pedig jött volna, hogy "bocsi, de a húst hozzzátok mááár" na az gáz lett volna.
Értelmetlenség ezen kiakadni szerintem. Vagy az anyagi része az ami zavar, hogy nem adták vissza a pénzt arra a húsra, amit a férjed ajánlott fel, hogy visz?
Ha rokonok meghívnak, én is viszek valamit. Sütit, üdítőket, ilyesmit. Szerintem ez normális.
Szülinapi bulira még ajándékot is illik vinni... Azt se azért, mert a szülőknek nem telik játékra vagy ruhára.
Lehet, azért szóltak későn nektek, mert gondolkodtak. A párod szívesen áthívták volna, csak rád nem voltak kíváncsiak, ha mindig ilyen vagy. :P
Te az a csaj vagy, akinek a csontokat vagy hust a fagyasztojaban tarolja a sogorno? Emlekeztek arra a kerdezore?:D
Amugy: a ferjed ajanlotta fel!!!!visszautasithattak volna, de felajanlottta! Ebredj mar fel!:)
Nem az vagyok.
Na de most komolyan, felhívják azzal hogy nem tudják mit főzzenek... volt itt huncutság. Tudták hogy van birka húsunk mert egyik ismerősünk vágott és vettünk tőle mert szeretjük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!