Szerintetek normalis ha szülés utan megromlik a hazassag? Nem ilyenkor kellene a legboldogabbnak lenni? Ehhez kepest mi nem szolunk egymáshoz nem alszunk eggyütt, hat hónapos a baba, van valaki így?
Öööö...
Igazából az a baj, hogy a Ti kapcsolatotok nem a gyerek születése után romlott meg, hanem kvázi nem is volt jó, vagy inkább úgy fogalmazok, annyira rövid volt előtte, hogy nem lehet megítélni, gyerek nélkül is működött volna-e vagy sem.
Ráadásul hozzá jön a kulturális különbség. Ne haragudj, de egy török férjjel azért kicsit más, mint egy nyugat-európaival.
Így nem igazán lehet a magyar, legtöbb esetben 3-10 év után gyereket vállaló párok tapasztalatait alapul venni, mert lehet ami itt működött, az nálatok nem fog.
Még ha a törökök viszonylag nyitottak is az európai kultúrára, akkor is alapjaiban egy muszlim kultúra, teljesen más beidegződésekkel és szokásokkal.
Ez akár egy borzasztó nehéz ügy is lehet! Nem tudom, nem ismerem a férjed. Nem akarok tanácsot adni.
Nekem igen.
A férjem nagyon akarta a babát.Össze is jött,fogta a kezemet a szülőszobán,majd megszületett és hazamentünk.Az első pár hét csodás volt.Hozzátenném még,hogy nem volt tejem,így a 6 hét után elkezdtem edzeni,diétázni,nagyon hamar újra csinos lettem,a szex is jól működött,minden rendben volt.Álom babám volt,evett-aludt,később és azóta sincsen semmi probléma vele.Bőven jutott időm háztartásra,főzni...Mindezt csak azért írom le,mert mégis tönkre ment.Túl sok volt neki a felelősség,hogy a pénzt nem herdálhatja el,mert kell a családnak (gyedet,tgyást kaptam) el kezdett eljárkálni,nem volt otthon soha.A saját dolgai,hobbijai mindig fontosabbak voltak.A gyerekkel nem foglalkozik,itthon egy tányért sem mos el.Anyám szerint el kapattam mert kinyaltam a seggét,és nem vértam el a 3 itthon töltött év alatt,hogy takarítson ő is.De hát úgy gondoltam ő dolgozik,én itthon,megcsinálok mindent én,nem is esett nehezemre.Most már dolgozok,délután,este rendezem a gyereket,főzök,mosok,takarítok,mellette tanfolyamra járok,ő meg hazajön munkából,megkajál,és elhúz.
Már nem veszekszem vele.És nemsokára elhagyom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!