Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek normalis ha...

Szerintetek normalis ha szülés utan megromlik a hazassag? Nem ilyenkor kellene a legboldogabbnak lenni? Ehhez kepest mi nem szolunk egymáshoz nem alszunk eggyütt, hat hónapos a baba, van valaki így?

Figyelt kérdés
2016. márc. 24. 07:45
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/114 anonim ***** válasza:
100%

nem színészkedett, kérdező írja, hogy előtte se csinált semmit otthon, akkor mit hitt?

ha a szemetet se vitte el, akkor majd kikaparja a gyereket a kakájából?

2016. márc. 25. 09:51
 32/114 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező! Már feljebb is írtam, továbbra is az a kérdésem, hogy megpróbáltad-e ezt megbeszélni vele? Kezdeményezni azt, hogy figyelj, üljünk le beszélni....stb? És nem támadóan kezdeni a beszélgetést? Tudom, hogy ilyenkor ez a legnehezebb, mert megérdemelné, hogy támadóan szólj, de az nem vezet sehova. Ha már próbáltad ezt, akkor nincs ötletem...
2016. márc. 25. 10:02
 33/114 A kérdező kommentje:
Oke nem segit otthon nem baj bár mindent ígért; es ahogy olvasom ez igy van ha tudtam volna nem szültem volna neki; a szüleim is a nyakára kötöttek hogy segitsen meg vigyázzon rám persze persze aztan semmi: 41 hetesen egyedül mentem a boltba kezdödö fajasokkal; es persze rá 3 napra egyedül mentem szülni éjszaka taxival ö meg visszafeküdt aludni mondván hogy minek jöjjöj!
2016. márc. 25. 10:55
 34/114 A kérdező kommentje:
Es ha probalok vele beszelni ugy tesz nincs miről! Igy jo minden es fogjam be!
2016. márc. 25. 10:59
 35/114 anonim ***** válasza:
100%

akkor magadnak köszönheted. juj megígérte anyádnak. sokat számít.

mit csinál?

szépen elcuccolsz tőle.

nem tudom hol élsz, de külföldön hamar mehetnek bölcsibe a gyerekek, mész vissza melózni és kész.

bár sejtésem szerint nincs melód, szóval azért vagy még vele, ha meg így van és függesz tőle, akkor szopóroller

2016. márc. 25. 11:24
 36/114 anonim ***** válasza:
87%

Kérdező!

Nem értem, a 28. hsz-ban miért írtad, hogy "többször is mondta hogy nem erdeklem csak a baba". DE HÁT A BABÁVAL SEM FOGLALKOZIK!!!

Amit a 33.hsz-ban írtál, az felháborító! Ez egy rongy ember, ettől jót nem várhatsz.

Sajnos, hiába vagy 35 éves, olyan naiv vagy, mint egy tini. Pont a mindent megígérő emberekkel kell óvatosnak lenni! Nem az számít, mit ígér, hanem hogy eddigi viselkedéséből reálisan mi várható tőle.

Jobbat nem tudok tanácsolni, mint hogy vedd fel a kapcsolatot szüleiddel és gondoljátok végig, hogyan tudnál hazajönni és itthon milyen juttatásra vagy jogosult, mikortól tudnál munkát vállalni. A gyes mindenképp jár, ha szüleid belemennek, hogy náluk lakj és eltartsanak, akkor jó lenne, ha a kicsivel még otthon tudnál maradni. A gyereket valószínűleg egyedül fogod fölnevelni, ezért szüleid segítsége később is létfontosságú lesz.

2016. márc. 25. 12:37
 37/114 A kérdező kommentje:
Kell neki a gyerek de ugy hogy en csinalok mindent seta furdes altatas stb... Ő meg jatszik vele ha kedve van!!!naiv vagyok nincs tapasztalatom ő a masodik ferfi az eletemben az elsővel 14 evig voltam!a kedves szoporollernek üzenem 5 éve vagyok kulfoldon abbol 3.5 évet dolgoztam teherbeeséskor elmentem munkanelkulire plusz a babA utan is kapok ami letezik tamogatas azt kapom csak draga az alberlet szoval ha olcsobbat talalnek akkor nem függnek tőle!
2016. márc. 25. 13:15
 38/114 A kérdező kommentje:
Csak nem akarom hogy apa nelkul nöjjön fel plusz otthon miböl tartanam el abbol a kis csaladibol a szuleim orulnek ha magukat eltartjak!
2016. márc. 25. 13:28
 39/114 anonim ***** válasza:
95%

miért most van apja????

van ott egy "férfi" aki néha játszik vele...

2016. márc. 25. 13:31
 40/114 A kérdező kommentje:
Tudom de talan kesobb amikor a kicsi nagyobb lesz talan jobban fog vele jatszani!a tesomeknal is sok vita volt mikor kicsi volt a fia nem jatszott vele mert aztmondta nem tud vele mit kezdeni; most 8 eves es imadja mindenhova egyutt mennek csak ott az volt a kulombseg hogy a tesom munka utan mindig otthon volt pedig ő 27 eves volt !
2016. márc. 25. 13:42
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!