Szerintetek normalis ha szülés utan megromlik a hazassag? Nem ilyenkor kellene a legboldogabbnak lenni? Ehhez kepest mi nem szolunk egymáshoz nem alszunk eggyütt, hat hónapos a baba, van valaki így?
Figyelt kérdés
2016. márc. 24. 07:45
111/114 aszlan válasza:
Most latom hogy a kerdezo egy nő.hat mit mondgyak ha csakugyan egy ijen jelemtelen férfi melet szerintem nem érdemes kínlódni sajnálom hogy írj szituba vagy en mindenbe segítek a páromnak es alig varom az esti programot hogy a gyerekek foglakozak.pedig el voltam sokáig hanyagolva a felesegemtol.de megértetem es ha lasa hogy segítek akkor boldog es boldoga tesz mint régen.ha egy ijen mocsok férjed van válj el tőle.menyen a barátaihoz.
112/114 anonim válasza:
100 - as vagyok. Még csak most volt időm az elmés válaszodat elolvasni, kérdező. Nyomoréknak te tűnsz a helyesírásod és a kultúrád alapján, ha már itt tartunk. Egyszerű vagy, mint a faék. Sikerült azóta valami segílykére szert tenni?-
113/114 anonim válasza:
Csak az elejét olvastam el, és nem is friss a kérdés, gondolom azóta már történt egy-két dolog ebben a kapcsolatban, de nekem annyira egyértelmű, illetve gyanús, hogy apuka nem a haverokkal tölti az idejét, hanem egy másik nővel.
Lehet, azóta ki is derült?
Annyira minden apró jel erre utal.
114/114 aszlan válasza:
Mi is el vagyunk vadulva egymastol.mejegyzesek parancsok nem elegedetcsek tető fokán vagyunk.mint ferfi szarul érzem magam megvetve letiporva semi sem jo.dolgozok nem iszok es sokat segitek mindenben.kedves anyukak van ra esej hogy visza kaojam a kis tüzes feleségem lasan.a fiunk most 17 hónapos.42 eves vagyok én o 37.mar ugy el vagyok fasulva a nem szeretestol es a szexuális élet hiánya miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!