Szerintetek normalis ha szülés utan megromlik a hazassag? Nem ilyenkor kellene a legboldogabbnak lenni? Ehhez kepest mi nem szolunk egymáshoz nem alszunk eggyütt, hat hónapos a baba, van valaki így?
Nagyon sajnálom, hogy így alakult, de ezek tényleg nem a baba miatt alakulnak így egy embernél. Olyan nincs, hogy valaki a baba megszületése előtt felelősen gondolkodó férfi, aztán megszületik a baba és hirtelen úgy viselkedik mint egy tini és a haverokkal lóg este 10-ig.
A háztartási muunkákban való részvétel hiányát még valamelyest értem (férfi vagyok én is, és a többségünk nem így szocializálódott, amit 40 évesen nehéz megváltoztatni), bár amikor megszületett a gyermekünk én többet segítettem mert láttam, hogy nem egyszerű egy első gyerekes anyukának. A szex részét nem értem. Szerintem ez sem a baba miatt van. Ha magamból indulok ki akkor nekem 2 okból volt olyan, hogy nem kívántam a barátnőmtől már a szexet. Az egyik a folytonos vitatkozás (mindenbe belekötött, már haza menni sem volt kedvem), a másik a hosszabb kapcsolat (2-3 év után már lankad az érdeklődés).
szóval
- nem is ismered igazán
- 1 év után terhes lettél
- eddig se csinált otthon semmit
...
nos akkor meg is érdemled
Mielőtt azért lefejeznétek a kérdezőt, nagyon sok olyan pasi van, aki jó színész, meg jajj, kell a gyerek, aztán hirtelen meggondolja magát, sok neki, csend kell, nyugalom kell, figyelem kell, meg minden kell, de a továbbiakat meg oldja meg a nő.
Sokan vannak ebben a helyzetben, és ha tudták volna, hogy mi lesz a végkifejlet, nyilván NEM szülnek ilyen embereknek. Csak tudjátok, mindenki utólag okos, meg addig, amíg rendben vannak otthon a dolgok.
Kérdező, szerintem ennek így értelme nem sok lesz. Nem tudnál a szüleidhez hazaköltözni? Lassan pedig munkát keresni, mondjuk a baba 1 éves kora körül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!