Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek normalis ha...

Szerintetek normalis ha szülés utan megromlik a hazassag? Nem ilyenkor kellene a legboldogabbnak lenni? Ehhez kepest mi nem szolunk egymáshoz nem alszunk eggyütt, hat hónapos a baba, van valaki így?

Figyelt kérdés
2016. márc. 24. 07:45
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/114 A kérdező kommentje:
Valoszinu nem ismertem eléggé jol mondod; ennyire nem volt ilyen hogy mindig a telefonjat bujta; a haztartásban sose segitett de mindent ígért de semmi nem ugy van! A többi problémárol nem is beszélve hogy nem jön velünk sehova azelőtt azert többet kimozdultunk es a hab a tortán hogy nem akar velem lefeküdni!
2016. márc. 25. 07:20
 22/114 A kérdező kommentje:
Hozzátenném hogy nekem rohadtul hianyzik ő sose mondja gyere aludjunk eggyütt nem közeledik semmi; en pedig nagyon makacs vagyon haő nem én se pedig meghalnék csak hogy átöleljen !!!
2016. márc. 25. 07:46
 23/114 anonim ***** válasza:
65%

Nagyon sajnálom, hogy így alakult, de ezek tényleg nem a baba miatt alakulnak így egy embernél. Olyan nincs, hogy valaki a baba megszületése előtt felelősen gondolkodó férfi, aztán megszületik a baba és hirtelen úgy viselkedik mint egy tini és a haverokkal lóg este 10-ig.

A háztartási muunkákban való részvétel hiányát még valamelyest értem (férfi vagyok én is, és a többségünk nem így szocializálódott, amit 40 évesen nehéz megváltoztatni), bár amikor megszületett a gyermekünk én többet segítettem mert láttam, hogy nem egyszerű egy első gyerekes anyukának. A szex részét nem értem. Szerintem ez sem a baba miatt van. Ha magamból indulok ki akkor nekem 2 okból volt olyan, hogy nem kívántam a barátnőmtől már a szexet. Az egyik a folytonos vitatkozás (mindenbe belekötött, már haza menni sem volt kedvem), a másik a hosszabb kapcsolat (2-3 év után már lankad az érdeklődés).

2016. márc. 25. 07:54
 24/114 A kérdező kommentje:
Utolso valaszolo hasznos volt; mi még csak nyáron leszünk eggyütt 2 éve és abbol már 7 honapja hogy nem voltunk eggyütt szoval ha neki már lankad az erdeklödese elég fura túl korainak talàlom!! A masik része en nem veszekszem ő bant mindig beszólogat ; en mar belefáradtam a vitába szépen akarok élni es ekkor jön megint durvul és persze hogy különfekszem meg nem szólok hozzá!
2016. márc. 25. 08:41
 25/114 anonim ***** válasza:
62%

szóval

- nem is ismered igazán

- 1 év után terhes lettél

- eddig se csinált otthon semmit

...

nos akkor meg is érdemled

2016. márc. 25. 08:52
 26/114 anonim ***** válasza:
67%
Örülök, hogy legalább te nem fokozod a bajt veszekedéssel, és sajnálom, hogy ennek ellenére ok nélkül bánt. :( Arra tudok csak gondolni, hogy van valami problémája (munkahelyi gondok stb), ami miatt rajtad tölti ki a feszültséget. Azt tudom csak "tanácsolni", - mint férfi - , hogy valahogy próbálj meg közelebb kerülni hozzá. Megtudni mi az igazi baja Lehet tudsz segíteni. Esetleg finoman (nem szemrehányóan stb)célozni, hogy jó lenne valami családi program stb. A szex része pedig szerintem majd alakul, ha megint közelebb tudtok kerülni egymáshoz. Ezen kellene "dolgozni".
2016. márc. 25. 08:54
 27/114 A kérdező kommentje:
Ilyen valaszokra nem vagyok kivancsi hogy meg is erdemled!!! Utolso válaszolonak üzenem nagyon kedves es szerintem majd idövel alakul vagy jóra vagy rosszra!
2016. márc. 25. 09:06
 28/114 A kérdező kommentje:
Jajj még arra lennék kivancsi hogy neki ez megalázo hogy nem fekszek mellé? Lehet mar ezzel is rakok a tűzre!! De nincs önbizalmam vele szembe mert többször is mondta hogy nem erdeklem csak a baba! Ahogy megszültem teljesen megvaltozott már nem foglalkozik velem!!!
2016. márc. 25. 09:10
 29/114 anonim ***** válasza:
16%
fáj az igazság.
2016. márc. 25. 09:12
 30/114 anonim ***** válasza:
62%

Mielőtt azért lefejeznétek a kérdezőt, nagyon sok olyan pasi van, aki jó színész, meg jajj, kell a gyerek, aztán hirtelen meggondolja magát, sok neki, csend kell, nyugalom kell, figyelem kell, meg minden kell, de a továbbiakat meg oldja meg a nő.

Sokan vannak ebben a helyzetben, és ha tudták volna, hogy mi lesz a végkifejlet, nyilván NEM szülnek ilyen embereknek. Csak tudjátok, mindenki utólag okos, meg addig, amíg rendben vannak otthon a dolgok.

Kérdező, szerintem ennek így értelme nem sok lesz. Nem tudnál a szüleidhez hazaköltözni? Lassan pedig munkát keresni, mondjuk a baba 1 éves kora körül?

2016. márc. 25. 09:41
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!