Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek normalis ha...

Szerintetek normalis ha szülés utan megromlik a hazassag? Nem ilyenkor kellene a legboldogabbnak lenni? Ehhez kepest mi nem szolunk egymáshoz nem alszunk eggyütt, hat hónapos a baba, van valaki így?

Figyelt kérdés
2016. márc. 24. 07:45
 81/114 anonim ***** válasza:
63%

Kedves utolsó. Nem filmekből, hanem a hírekből:

[link]

[link]

[link]

Ugyanis köztudott, hogy míg muzulmán férfinak megengedett a házasság nem muzulmán nővel, addig muzulmán nőnek tilos nem muzulmánt választani. Ebből kifolyólag épp elég sok férjet importálnak a Németországban élő törökök jelenleg is, illetve nincs hiány az olyan hírekből sem, hogy a szülők ölik meg a saját lányaikat, mert nekik nem tetsző partnert mert választani.

Lehet persze mondani, hogy biztos nem mindenki, de köszönöm én inkább nem kockáztatok.

2016. jún. 2. 15:07
 82/114 anonim ***** válasza:
52%

81, A 80-as válaszolónak(71%-os) is török párja van, ezért próbálja tagadni ezt a létező jelenséget. Egy mai kérdésnél merült fel ez a téma. Ő még a minden szép és jó fázisban van a párjával.

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gye..

2016. jún. 2. 15:29
 83/114 A kérdező kommentje:
Örülok hogy ennyi idö után is kaptam válaszokat a helyzet stagnál még nem tudom mi lesz vagy megszokom vagy megszökök!
2016. jún. 2. 17:22
 84/114 anonim ***** válasza:
63%

Egy okos no aki anya nem csak mageert felel hanem a gyerekert is.

Elso lepes nyelvtanulas majd gyerek bolcsibe es irany a munka

Ha van fizetesed sporoltpenzed akkor nem uralkodik rajtad senki.

Ha nem teszik szepen kidobod

Ennyi a titok es szerintem ezt te is tudod.

Mivel Holalndiaban nincs gyes gyed es a bolcsit ket dolgozo vagy tanulo szulonel 97% tamogatja az adohivatal igy nincs kifogas A Holland nok ne meresztik otthon es varjak hogy barki letartsa oket ok dolgoznak a baba 14 hetes koratol es igy nincsenek elnyomott helyzetben.

2016. jún. 2. 18:55
 85/114 A kérdező kommentje:
Én se meresztem magam itthon 16 éves korom ota dolgozok most vagyok 35 másfél éve nem dolgozok; de szeptemberbe amikor a kicsim betölti az egy évet megy bölcsibe már be van jelentve én pedig a munkanélküli segitségével megyek dolgozni! Amugy meg most is van bevételem szoval nem meresztem magam hogy az uram eltartson! Amugy meg a holland nök nem azert dolgoznak ilyen hamar mert annyira akarnak hanem itt az a törvény hogy 3 honapos kortol már a babák mennek bölcsibe nekik meg menni kell dolgozni; ha tovább lehetne hidd el ök is " meresztenék Magukat! Amugy meg nem olcso itt az élet hogy egyedul ugrálj nézd meg mennyi itt egy albérlet; ja és ne felejtsük el egy gyereknek apa is kell!
2016. jún. 2. 21:54
 86/114 anonim ***** válasza:
19%

En tuti szegyelnem ha szakadt torok lenne az apam

Egy bevandorlo a holland tarsadalom legalsobb osztalyabol.

Hollandiaban nem torveny higy vissza kell menni dolgozni hanem lehetoseg.

Es a holland nok okosak tudjak anyagi fuggetlenseg jo es dolgozni egeszseges es jo dolog.

Ejjel nappal rajtad logo gyerek senkinek nem jo.

Hogy mennyi ott az alberlet nem tudom testverem el ott de o mar 25 eve sajat hazat vett a sajat nevere.

Persze o dolgozik a gyerekek mellett mindig is dolgozott es holland ferje van.

2016. jún. 2. 22:02
 87/114 A kérdező kommentje:
Hadjad már a holland nöket!! A nök szégyene a legnagyobb k...k! Amugy meg a "szakadt török " kicsit túlzás! Mégegy rasszista!!!
2016. jún. 2. 22:15
 88/114 A kérdező kommentje:
Ja és rohadt nagy okosság szegény gyerek éppcsak kijött de már dugják bölcsibe mert lusták vele foglalkozni!!!
2016. jún. 2. 22:16
 89/114 A kérdező kommentje:
Ezek a nagy okos holland nök!
2016. jún. 2. 22:17
 90/114 anonim ***** válasza:
41%

Tudod hogy igazam van torokhoz csak kelet eu csajok vonzodnak vagy alsobb reteg holland.

Hogy a holland nok k@ ?

Hahaha ok hazassagban szulnek es nem bevandorlonak es megkeresik a sajat kenyeruket.

Gyerek bolcsibe jot tesz nem unatkoznak es a csavargo elettarsukrol almodoznak.

2016. jún. 2. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!