Szerintetek normalis ha szülés utan megromlik a hazassag? Nem ilyenkor kellene a legboldogabbnak lenni? Ehhez kepest mi nem szolunk egymáshoz nem alszunk eggyütt, hat hónapos a baba, van valaki így?
Az alja nep szereti a bevandorlo pasikat talan akit te ismersz Dehat melyik orszagban nincs alja nep.?
A tisztesseg nem a pingvinek beoltozessel kezdodik....
Egy normalis holland no normalis tanult okos no szoba sem all bevandorloval ezert kezdenek kelet eu nokkel hiszen ok is bevandorlok es beerik ezzel.
"81, A 80-as válaszolónak(71%-os) is török párja van, ezért próbálja tagadni ezt a létező jelenséget. Egy mai kérdésnél merült fel ez a téma. Ő még a minden szép és jó fázisban van a párjával."
80-as vagyok. Az általam ismert törökök művelt, egyetemet végzett városlakók, nem a falusi, Erdogan-rajongó kétkezi munkások. Sajnos Nyugat-Európát tényleg az utóbbiak özönlötték el, de nem ez alapján kell megítélni egy egész országot. (Külföldön sajnos nekünk se a legjobb a hírünk.) Egyébként nem én írtam ki az általad idézett kérdést (bár jó lenne megint 25 évesnek lenni :)
Én svájci férfival alapítottam családot
Eleinte én is féltem, noha a svájciakról csak jókat hallottam. Viszont a kapcsolat aránylag hamar megromlott. Igaz gyerek nélkül. De most úgy tűnik sikerül helyrehozni. Gyerekkel sokkal nehezebb. A törökökkel vigyázni kell, ismertem párat és fura népség (nem mind).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!