Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek normalis ha...

Szerintetek normalis ha szülés utan megromlik a hazassag? Nem ilyenkor kellene a legboldogabbnak lenni? Ehhez kepest mi nem szolunk egymáshoz nem alszunk eggyütt, hat hónapos a baba, van valaki így?

Figyelt kérdés
2016. márc. 24. 07:45
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 91/114 A kérdező kommentje:
Ja azert járkálnak semmi ruhába mert olyan tisztességesek plusz imádják a nem holland férfiakat mint pl török marokán és színesbörü!!! Ne nevettess!
2016. jún. 2. 22:30
 92/114 A kérdező kommentje:
Gyerek bölcsibe jot tesz de nem 3 honaposan!
2016. jún. 2. 22:31
 93/114 anonim ***** válasza:
23%

Az alja nep szereti a bevandorlo pasikat talan akit te ismersz Dehat melyik orszagban nincs alja nep.?

A tisztesseg nem a pingvinek beoltozessel kezdodik....

Egy normalis holland no normalis tanult okos no szoba sem all bevandorloval ezert kezdenek kelet eu nokkel hiszen ok is bevandorlok es beerik ezzel.

2016. jún. 3. 08:28
 94/114 A kérdező kommentje:
Rohadtul eltértünk a tárgytol megint; szoval nem vagyok alja nép se az élettársam nem alja nép!!!! Bevándorlo vagy sem az a lényeg hogy ki milyen ember nem pedig az honnan származik!!! Minden nemzetisegbe van jo es rossz is!!! Te meg egy rasszista vagy!
2016. jún. 3. 13:43
 95/114 A kérdező kommentje:
Tanult okos holland nö nem áll szóba betelepülttel?? Látszik nem itt élsz! Közöd nincs mi folyik itt; a holland nöknek a nyáluk csorog az ilyen palikert ponthogy ezeknek a "betelepülteknek" nem kell holland nö csak "annyira" mert könnyen kaphatoak de eggyet se vennenek el feleségül mert csudák a holland nök es lusták!
2016. jún. 3. 13:47
 96/114 anonim ***** válasza:
45%

"81, A 80-as válaszolónak(71%-os) is török párja van, ezért próbálja tagadni ezt a létező jelenséget. Egy mai kérdésnél merült fel ez a téma. Ő még a minden szép és jó fázisban van a párjával."

80-as vagyok. Az általam ismert törökök művelt, egyetemet végzett városlakók, nem a falusi, Erdogan-rajongó kétkezi munkások. Sajnos Nyugat-Európát tényleg az utóbbiak özönlötték el, de nem ez alapján kell megítélni egy egész országot. (Külföldön sajnos nekünk se a legjobb a hírünk.) Egyébként nem én írtam ki az általad idézett kérdést (bár jó lenne megint 25 évesnek lenni :)

2016. jún. 3. 13:48
 97/114 A kérdező kommentje:
Itt aztan megy a kavarás de a kérdésre nem válaszol igazábol már senki; persze az elejën vannak jo válaszok azoknak kôszönöm!
2016. jún. 3. 14:08
 98/114 anonim ***** válasza:

Én svájci férfival alapítottam családot

Eleinte én is féltem, noha a svájciakról csak jókat hallottam. Viszont a kapcsolat aránylag hamar megromlott. Igaz gyerek nélkül. De most úgy tűnik sikerül helyrehozni. Gyerekkel sokkal nehezebb. A törökökkel vigyázni kell, ismertem párat és fura népség (nem mind).

2016. jún. 28. 17:14
 99/114 A kérdező kommentje:
Köszi
2016. júl. 4. 08:56
 100/114 anonim ***** válasza:
Ezért nem kell 7 hónap után gyereket vállalni. 7 hónap?! Atyaég. Ráadásul eltérő kultúrából érkezővel. Persze gondolom még mindig vele van a kérdező, ha csak a faszi ki nem dobta.
2016. aug. 3. 19:01
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!