A gyerekvállalás elhatározásnál nálatok kinek a szava volt a döntő a tied, a párodé (férfi) vagy az anyósé?
Hány éves vagy? Attól is függ.
Amúgy meg csak is a ti közös dolgotok a pároddal, senki másé.
Nálunk a jószerencsének és az istennek. Másnak semmi köze hozzá, anyósnak barátoknak pláne nem.
Első találkozásunkkor eldöntöttük, hogy akarunk babát.
Csak 2év után sikerült spontán. Most örülünk és örül mindenki.
szerintem ti félreértettétek a kérdést azért vagytok ilyen ellenségesek....
ez nagyon is fontos dolog, és el nem hinnétek hány családban van az hogy az egyik fél akar gyereket a másik nem és zsarolja, vagy szülők nagyszülők zsarolják az embert "szülj mielőtt meghalok"... sajnos ez egy valós probléma. A magyar anyós meg mindenbe bele szeretne szólni.... :( de ha te nem akarsz gyereket senki szavára ne vállald mert a gyermeknek lesz rossz, hogy nem akarták.
Csakis a kettőnké.... Semki masnakmnincs hozzábköze..
Nekünk még nincsen gyek, mert a "döntő" sző az volt, gogy még nem.
Én vágynék rá jobban(biológiai óra) viszont npmég sajnos nem atuális..
Aztán a frjem mondta,mogy mikorjutunk már el odáig..
Igazándiból megbeszéltük.
Hogy mikor ..mik azok amiknek meg kell lenniük...elmondtam,nhogy szamomra mik fontosak, és azámára mik fontosak..még akkor amikor tudtuk,mhogy abban a pillanatban nem akarnánk gyereket
Es sorban göngyölítjük el a feladaokat..
2 éve még azt éreztem jaj ráérünk.. Most azért igen érzem, hogy az idő véges, és még minimum 1 év, amíg lesz valami..
27
Nálam az exem családja erőszakoskodott,hogy a betegségem miatt ne legyen gyerek.Második férjemül egy orvost választottam és hála neki a betegségem ellenére szülhettem természetes úton is.Vele éltem át ezt a csodálatos élményt.
Szóval nem kis beleszólás volt és szenvedtem is miatta rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!