Mennyire működne jól egy ilyen családmodell? (meleg kérdés)
Adott egy meleg pár és egy leszbikus pár, akik úgy döntenek, hogy összeköltöznek egy nagy, többszintes, több lakrésszel rendelkező családi házba. Az egyik meleg férfi teherbeejti az egyik leszbikus nőt, a másik a másikat és születik 2 gyerek. Ezzel megoldódik a gyerekvállalás és a láthatás kérdése, hiszen törvényes úton jutnak vér szerinti gyerekhez és a saját szüleik nevelik a gyerekeket.
Szerintetek jól működne ez a gyakorlatban vagy lennének problémák?
És akkor mi lesz, ha az egyik pár szétmegy?
Mondjuk az egyik nő lelép? Akkor viszi magával a gyereket. Nyilván a másik nőnek onnantól kezdve okafogyott lenne egy "idegen" párral az együtt élés és ő is menne a gyerekével együtt. Ott maradna a két pasi gyerek nélkül, tartásdíjjal.
"Attól viszont elég nagy károkat szenvednék belül, hogy van két biológiai szülőm, akik egyébként kényszerből csináltak, és az egyikükhöz semmi közöm, mert nem ő nevel hanem az anyám egy másik nővel/az apám egy másik férfival. Ez így szerintem borzalmasan undorító dolog."
Miért lenne undorító? Annyival több szeretet kapnának a gyerekek, hogy 4-en vigyáznának és figyelnének rá. És praktikussági okok is vannak ebben a családmodellben, például ha a nők el akarnak menni egy hétvégre kikapcsolódni, akkor nincs gond a gyerekekkel, mert a fiúk ott vannak.
Még van néhány évem a családalapításig, de párommal ilyen családot szeretnénk és jeleneg ezért dolgozunk. Amúgy 27/F és 29/F vagyunk.
nekem van egy meleg haverom, beszélgettünk a szexről is.
a következő mondat hagyta el a száját: fúj, én nem fekszem le lányokkal! :)
szerintem egy valódi homoszexuálist kb annyira képes felizgatni egy ellenkező nemű egyed, mintha egy homokzsák lenne.
véleményem szerint már a gyerekgyártás résznél megbukna a dolog.
"véleményem szerint már a gyerekgyártás résznél megbukna a dolog."
Mesterséges módon is végezhető a megtermékenyítés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!