Nálatok minden nap van meleg vacsora? Nagyon ciki, ha én nem főzök?
Mi délben eszünk meleg főtt ételt, így vacsorára csak valami hideg vagy gyors van (melegszendvics, virsli, saláta).
Szerintetek ez így elég? Vagy kéne vacsorára is főtt étel?
Mi ketten élünk a párommal,nem mindig van meleg vacsora.
Páromnak jó estére az,ami megmarad az ebédből,ő mondja,hogy nem muszáj főzni.
Mi általában frissen készített rákosraviolit eszünk, homárral, és (természetesen) frissen sült töltött libával :)
Bocs, csak szerintem hülye kérdés :D Minek kellene egy nap kétszer főzni? Ebédre van meleg étel, este, reggel meg hideg, kivéve ha valaki tojást akar enni.
Nálunk vacsorára van főtt étel, mivel 5-kor érünk haza munkából, 6-7 fele közösen vacsorázunk, ez nálunk a főétkezés :)
Délben nem mindig eszünk főtt ételt a munkahelyen, sokszor csak szendvicset, amihez épp kedvünk van.
Miért lenne ciki, ha nincs este főtt étel? Ha nektek így jó, akkor semmi gond.
Én is dolgozok.
Nálunk senki nincs otthon délben, mert mi dolgozunk, gyerekek oviban.
Azok esznek általában meleg vacsit, akik nem meleget ebédelnek.
Néha szoktunk meleget vacsizni, de ez ritka. Későn ebédelünk általábna 3-4 körül, este már csak valami apróságot, vagy gyümölcsöt bekapunk, néha egy sört megiszunk bőven elég, jó a sört nem azért, hogy ne vacsizzunk, de van benne annyi kalória, hogy utána nem vagyunk éhesek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!