Ha délben van meleg, főtt étel, nem kell vacsira is.
Nem ciki,dehogy az!
Nálunk vacsorára ki mit akar. Lányok joghurt, férjem déli maradék, vagy néha rántotta, virsli, ami minimális idő.
Ne problémázz ezen, jó ez így.
Néha előfordul, hogy a lányaim addig győzködnek, amig palacsinta sütésre rá nem beszélnek, de ez más,és nem mindennapos.
2013. jún. 16. 17:43
12/18 anonim válasza:
Én ebédre főzök mivel senki se ebédel a munkahelyén hanem szendvicset visz. Néha együtt tudunk ebédelni néha külön, néha csak este... 12 órás váltott műszakban dolgozik a párom, vagy éjszakás vagy nappalos. Én általában délelőtt dolgozok csak.
2013. jún. 16. 17:50
13/18 anonim válasza:
12-es vagyok
Ja igen, és nem főzök kétszer egy nap. Szerintem akik azt mondják mennek haza főzni azok nem főztek előtte ebédet, csak vacsorát csinálnak.
2013. jún. 16. 17:51
14/18 anonim válasza:
Nem értem, miért akadsz fent ezen, ennél nagyobb dilemmád sose legyen..
Nem kell főzni külön, de ha nem vagytok zabagépek, akkor gondolom, tudtok hagyni a főtt ebédből estére is.
2013. jún. 16. 19:28
15/18 anonim válasza:
Nálunk soha nincs meleg vacsora. Se párommal, se anyáméknál, se apáméknál, se anyóséknál. Még sosem gondoltam hogy ez baj lenne.
2013. jún. 16. 19:35
16/18 anonim válasza:
Nálunk is csak ebédre van főttétel, vacsorára zöldséget, felvágotatt eszünk àltalàban.
2013. jún. 17. 07:51
17/18 A kérdező kommentje:
Ebédből nem marad, mert ebédre sem főzök. Gyerekek esznek oviban, mi a férjemmel a munkahelyünkön. Csak hétvégén főzök.
2013. jún. 17. 08:34
18/18 anonim válasza:
Az elmúlt 23 évemet úgy éltem le, hogy az esetek 90%-ban nem volt konkrétan frissen főzött meleg, főtt étel vacsorára maximum rántotta, virsli de leginkább szendvics vagy valami maradék kaja még hétvégéről. Napközben ettünk melegételt a suliban a menzán, szüleim szintén "menzáztak", szóval estére már kb senki se igényelte. ( a néha befigyelő tejbegríz nem számít :D) Hétvégén volt rendes nagy 3 fogásos ebéd mindkét nap, bőven elég volt. Így több ideje maradt anyunak hétköznap kipihenni magát plusz a családi társasjáték vagy filmnézésre. Így belegondolva mióta az elmúlt 2-3 évben mióta a melegebéd kimarad és vacsorára tolódik a laktatóbb kaja sokkal rosszabbul alszom vagy később fekszem, mert nem bírok aludni telehassal. Szóval jobb az estére valami könnyű élet/ételfelfogás :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!