Nálatok minden este meleg vacsora van? Miért?
3 év alatt sosem volt meleg vacsoránk barátommal. Bár ennek lehet az az oka, hogy csak ebédelni szoktunk, de akkor sem feltétlenül meleget. Meg én szoktam néha reggelizni.
Miért kellene mindennap meleg vacsora:
Én még ebédet se főzök:D
Néha főzök csak, hetente 1-2 szer, ebéd vagy vacsora teljesen midnegy, attól függ hányig dolgozom, mikor látok neki, mennyir evagyunk éhesek. Nálunk nincs ebéd meg vacsora idő.
Estére meleg étel egy nehéz fizikai munkát végző embernek biztosan jólesik. Viszont egy átlag, ülőmunkát végző embernek "felesleges", mivel nem fogyasztunk el annyi energiát, mint amennyit megeszünk - ennek köszönhető a rengeteg kövér ember. Egy nap kora délutánig kell bevinni a legtöbb kalóriát, estére pedig már csak minimális kell, hiszen vacsora után már nem fogsz különösebben mit csinálni.
Az én vacsorám mindig rengeteg zöldséget tartalmaz, anélkül nem is vacsora nekem a vacsora. Mellé vagy szendvicset, vagy virslit eszem és általában kefírt. Nem mondom, hogy ez a jó, de abban biztos vagyok, hogy egészségesebb, mint meleg ételt enni (amiben bőven van zsír/olaj)közel a lefekvési időhöz.
Egyébként általában azok esznek főtt ételt vacsorára, akiknek a napközbeni táplálkozása kiegyensúlyozatlan és hideg ételeket tartalmaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!