Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek! Ti hogy képzelitek el a családmodellt?
Inkább valljuk be hogy nem ez MINDEN embernek a célja. Nem mindenki akar gyereket és ez nem csak a melegekre igaz hanem a heterókra is.
Én meleg vagyok de nem támogatom hogy meleg párok neveljenek gyerekeket.
Mint ahogy előttem leírták, ugyanúgy mint minden embernél, mi se akarunk minden helyzetben gyereket. Egyelőre legyen meg az összeköltözés, legyen jó anyagi helyzet stb. aztán 20év múlva lehet bevállalunk 1et..
19/F
Tényleg nem hiszem, hogy mindenkinek a család lenne a fő célja. Ha meg mégis, elég bonyolult kivitelezni szerintem és nagyon sok negatív kritikát kap az ember ilyen témában.
Gimis vagyok, úgyhogy egyelőre az apaság gondolata még távol áll tőlem, de nagyon szeretem a gyerekeket és egyszer (15-20 év múlva) szeretnék is szülővé válni, természetesen csak akkor, ha stabil párkapcsolatban élek majd. Az sem zavarna, ha nem saját gyerekről lenne szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!