Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire működne jól egy...

Mennyire működne jól egy ilyen családmodell? (meleg kérdés)

Figyelt kérdés

Adott egy meleg pár és egy leszbikus pár, akik úgy döntenek, hogy összeköltöznek egy nagy, többszintes, több lakrésszel rendelkező családi házba. Az egyik meleg férfi teherbeejti az egyik leszbikus nőt, a másik a másikat és születik 2 gyerek. Ezzel megoldódik a gyerekvállalás és a láthatás kérdése, hiszen törvényes úton jutnak vér szerinti gyerekhez és a saját szüleik nevelik a gyerekeket.

Szerintetek jól működne ez a gyakorlatban vagy lennének problémák?

2013. dec. 26. 12:50
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
94%

"...és közben hánynak?

...arról nem szólva, hogy a párja nem is lenne féltékeny, vagy esetleg még végig is nézi"

Hmm, hasonló helyzetben nem lennék féltékeny, és az sem zavarna, ha én is ott lennék. Ja, és azért, mert valaki meleg, azért még képes egy nővel is közösülni, bármilyen meglepő lehet ez számodra.

2013. dec. 27. 15:59
 22/39 Joe Makepeace ***** válasza:
18%

persze, van aki még r kána is rá, ha ott nyomják a párját...

Amúgy egyébként én is képes lennék pasi létemre pasival közösülni, minden adott hozzá, csak mivel én heteró vagyok, ezért nem biztos hogy csinálnám egy homokos pasival, hogy neki jó napja legyen...

2013. dec. 27. 16:38
 23/39 Joe Makepeace ***** válasza:
18%
* persze van aki még r*cskázna is rá, ha ott nyomják előtte a párját... (így akartam)
2013. dec. 27. 16:39
 24/39 anonim ***** válasza:
96%
Mesterséges megtermékenyítés is van a világon.
2013. dec. 27. 16:41
 25/39 anonim ***** válasza:
21%

"majd ha kislányod úgy dönt, hogy lányokat szereti, na majd akkor mondd ezt neki is :D"

Eredeti vagy ezzel a reakcióval, még sosem hallottam... Igen ez előfordulhat. És? Az is előfordulhat, hogy izomsorvadást kap. Fogom ettől szeretni az izomsorvadást? Nem.

Bízzunk benne, hogy nem lesz .uzi, ha mégis, majd megpróbálunk együtt élni vele. De addig mindenesetre küzdeni kell az aberráció ellen.

2013. dec. 27. 18:44
 26/39 anonim ***** válasza:
68%

Egyébként mit akartok? Férfiak is szülhetnek:

http://www.youtube.com/watch?v=Q7ujPNNDbAs

2013. dec. 27. 18:48
 27/39 anonim ***** válasza:
96%
az izomsorvasadást a lányod sem szeretné te hatökör :-D viszont ha a barátnője és te közötted kell majd választania, nem kérdés kit fog választani...
2013. dec. 27. 19:11
 28/39 anonim ***** válasza:
54%

Szerintem sokkal jobb mintha egy embernek 1 szülője lenne csak. és ha szeretik egymást a felek, a másik nemhez pedig ha baráti szinten vonzódik, akkor semmi akadálya a dolognak. Mindenesetre meg kell győződni abban h a felek megbízhatóak és van mindenkinek kellő inteligenciája hogy képesek legyenek együtt egy ilyen családot létre hozni ami boldog..

Én régóta álmodozom hogy ilyen családot alapítsak majd egyszer és remélem hogy összejön.. Hogy szeretek egy lányt és ott van két férfi akik szintén szeretik egymást és jóban vagyunk.. pont ki lehet egészíteni az egész képletet és senkisem maradna egyedül mint mondjuk egy hármas poligám kapcsolatban.

L/14/pan

2013. dec. 27. 23:20
 29/39 anonim ***** válasza:

ÉS

mivan ha az egyik gyerek apja, és a másik gyerek anyja egymásba szeretnek és lelépnek?

2013. dec. 27. 23:52
 30/39 anonim ***** válasza:
78%
nem közösülnének....fecskendőbe is be lehet szívni azt a spermát, és úgy is a hüvelybe lehet juttatni...tudom ez már bonyolult dolog egyeseknek, de azért próbáljuk elképzelni :D
2013. dec. 27. 23:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!