A magzat örökölhet?
Férjem meghalt balesetben, és előkerült egy nő, aki azt állítja a férjem gyerekèt várja, 26 hetes, ès azzal zaklat, hogy a gyerek örökségét követeli. Telefonálgat, idejár a nyakunkra, a gyerekeinknek is modja a magáét.
Az ügyvéd csütörtökön tud fogadni majd csak, addig megörülök!
Tud valaki segíteni? Ez a rüfke beleteheti a valagát az örökségbe mert felcsináltatta magát?
Ó te jó ég, nagyon-nagyon sajnállak, és maximálisan megértelek, kérdező! Kíváncsi leszek, mit mond az ügyvéd, és mi lesz a végkimenetel.
Egy biztos, a nő is meg fogja kapni, amit érdemel, hidd csak el.
''Akik azt írták, hogy a szegény ártatlan gyermek nem tehet semmiről: pont nem érdekel. Egyrészt. Másrészt meg a kérdező gyerekei lesznek így megrövidítve -- ők nem ártatlan gyermekek, akik nem tehetnek semmiről? ''
Na latod, ez meg a birot nem erdekli.
Tok mindegy, hogy mennyire haborog a kis lelkunk, a gyerek orokolni fog es kesz.
Lepjunk tul.
"Akik azt írták, hogy a szegény ártatlan gyermek nem tehet semmiről: pont nem érdekel. Egyrészt. Másrészt meg a kérdező gyerekei lesznek így megrövidítve -- ők nem ártatlan gyermekek, akik nem tehetnek semmiről?"
Persze, EGYIK gyerek sem tehet semmiröl, hanem KIZÁRÓLAG a KÖZÖS apa az, aki erröl a helyzetröl tehet! És ÉPPEN mert az apa közös, EZÉRT jogos, hogy minden gyereke részesül az Ö SZERZEMÉNYÉBÖL.
És itt nincs igaza a kérdezönek, mert ez a gyerek nem az ö - mármint a kérdezö - vagyonából kap, hanem csak a férje által megszerzettböl. Ugyanis a vagyon fele a kérdeözé, a másik fele meg a férjé, és csak az a fele megy három felé, amit a férj szerzett!
Sziasztok!
Voltam az ügyvédnél meg is bíztam, sok konkrétat nem írhatok sajnos a miként hogyanokról.
A hagyatékit majd a baba születése utánra halasztják, a nőnek kell bizonyitani, hogy a férjemé a gyerek, neki kell fizetni is a vizsgálatot, stb.
Ès itt jön egy érdekesség a képbe, ugyanis még szerdán ismét idejött a házunkhoz, hogy "előleget" követeljen, mert nem tud dolgozni, táppénzen van.
Mivel nem tudtam mit tenni pofánröhögtem, hogy na azt lesheti, ès remélem éhendöglenek mindketten (jó tudom ez g*ség volt tölem, de most ezt lapozzuk). Erre nekem akart jönni, csak közénk állt a kapu, annyira örjöngött, hogy a szomszèd rendőrt hívott. Így lesz jegyzökönyvem halálos fenyegetésröl, irányomba és a gyerekeim irányába is, kilátásba helyezte hogy mindenemböl kiforgat stb.
Kértem ellene távoltartást, ezek mind jól jönnek majd ellene.
Ha eljutunk oda, és bebizonyosodik az apaság, ki fogom fizetni a házrész haszonélvezettel terhelt, lakottan számított értékét, VAGY mehet ahova akar, míg meg nem halok nem lát belöle egy forintot se, max a megtakarítás egy részéböl, ami nem ér fel a házrésszel, ès évekig fogom húzni az egészet!
(A gyerekeimet egyébként anyumhoz vittem még a hét elején,hogy kimaradjanak ebböl az egészböl, ès ne lássanak engem se így kiborulva)
Köszi mindenkinek!
Na itt kezd nagyon gusztustalanná válni a történet. AZ elején még nem a kérdezőnek drukkoltam, de már igen.
Ezt a nőt, el kell hajtani. A gyerek örököl ugyan, de ne egy pofátlan, IQ gyenge nő zaklasson.
"hogy "előleget" követeljen, mert nem tud dolgozni, táppénzen van. "
Menjen a sóhivatlba....
"És itt nincs igaza a kérdezönek, mert ez a gyerek nem az ö - mármint a kérdezö - vagyonából kap, hanem csak a férje által megszerzettböl"
HÁZASSÁG, KÖZÖS vagyon!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!