3000Ft elég kell legyen egy hónapra egy fiatal feleségnek?
Ha a feleség is dolgozik, de nem keres kiemelkedöen, csak minimálbért. Ruhái vannak, ételt közösen vesznek, csak a kozmetikumait kène belöle finanszíroznia.
Elèg ennyi pénz egy fiatal nönek az ápoltsághoz?
80-as, bár nem nekem szólt a kérdésed, de én sem jártam még se fodrásznál, se kozmetikusnál.
Az, hogy valami igaz RÁD, nem biztos, hogy igaz másokra.
Nem mindenkinek kell kozmetikus. Ha olyan vészes lenne a helyzet, én is elmennék, de hála az égnek, nem az.
Egyébként ha arcápolási termékekből a bőrödnek megfelelőt használsz, ami tényleg tisztít, és tényleg hidratál, akkor az olcsóbb alapozó is működhet. Fordítva ez nem igaz - ha koszos marad az arcod vagy száraz a bőröd, a legdrágább alapozót is rákenheted, ocsmány lesz.
Az meg, hogy kinek melyik márka jön be, egyénfüggő. Te nem is sminkelsz, tapasztalatod sincs, milyen az, amit használ - de ha lenne sem jelentene semmit, mert mások vagytok - de beleszólsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!