3000Ft elég kell legyen egy hónapra egy fiatal feleségnek?
Ha a feleség is dolgozik, de nem keres kiemelkedöen, csak minimálbért. Ruhái vannak, ételt közösen vesznek, csak a kozmetikumait kène belöle finanszíroznia.
Elèg ennyi pénz egy fiatal nönek az ápoltsághoz?
3000 Ft egy hónapra?
Hát, nekem csak a borotválkozás utáni arcszeszem kerül ennyibe.
Igaz, nem is minimálbért keresek.
szerintem mindenki addig nyujtozkodjon, ameddig a takaró ér... nyilván minimálbérbol senki nem vesz 12 ezres alapozòt.. de aki megteheti miért ne vegyen? mindenki magának keresi a pénzt, hadd költse már amire akarja
egyébként kicsit undoritonak tartom, hogy aki többet mer használni samponon és balzsamom kívül, az egyből le van sajnalva...
valaki meg írta, hogy mi kerül a házi hajfestesben 2-3 ezer forintba, amikor 1000ft egy doboz hajfesték?? szerintem evidens, hogy akinek hosszabb haja van, annak 2-3 doboz kell..
az én kiadásaim:
-yves rocher sampon és balzsam kijön 2 ezerből, és 2 hónapra elég. ráadásul ebben kevesebb káros anyag van, mint egy hagyományos drogeriasban.
-hajfesték 2 ezer forint, kb 1,5 havonta festem
-3500 ft gyógyszertári krém az ekcémás bőrömre. ez kb fél évig elég
-1500ft gyógyszertári mosakodokrem, szintén az ekcemam miatt nem bírja a bőröm az olcsó tusfurdoket.
-tampon 1000ft kb 3 hónapra
-gyógyszertari testapolo 1500ft 2 havonta
-izzadasgatlo, gyogyszertari 500ft 3-4 hónapra
ezek amiket mindig megveszek.nem is nagyon tudnám leredukàlni, max a samponbol olcsóbbat.
ezenfelül sminktermékek, amiket nem vennék ha nem lenne rá keret:
-garnier bb krém 2ezer ft 3-4 hónapra
-Manhattan puder 2-3ezer egy évre
-catrice korrektor 1000ft fél évre
-1000ft essence szempillaspiral és szemceruza kb fél évre
-catrice szemöldökpor ~2000ft egy évre
-micellas arclemoso 1500ft egy évre
-carmex ajakapolo 1100ft 2-3 hónapra
-rúzs 1-2ezer forint amikor veszek, kb 2-3 havonta.
-bourjois pirosito 3e ft egy évre
-arcpakolas 1500ft egy évre
ezek a drogériák kb legolcsobb márkái. mivel ritkán kell újat venni, nem kerül olyan sokba. de mondom, ha rosszul allnank le tudnék mondani róla.
Már kezd a tököm teli lenni, hogy valaki ismeretlenül megmondja különböző emberek különböző testi problémái mellett mi a luxus, és mi nem az.
40%-ra lettem lepontozva, mert nekem alap lenne a műköröm a tövig rágott körmöm miatt.
Szerintetek ez így ápolt???
Szerintem NEM! Ezért kell nekem műköröm, és ezalatt ne 2 méteres karmokat értsetek, hanem:
És igen számomra a szép körmök ápoltság kérdése, ha már az eredeti nem ápolt. A köröm rágást pedig iszonyat nehéz megállni, már-már pszichés betegségnek tartom. Aki emiatt lepontozott az egy s.lyuk.
Akkor menj pszichológushoz!
Ha valamire van ingyen is járható megoldás, az luxus.
Ép felnőtt ember nem rágja a körmét, így nincs szükség műkörömre az ALAPVETŐ ápoltsághoz.
Te beteg vagy, nincs akaratod, ezért palástolod műkörömmel a saját hibádat.
Nem értem én sem, hogy a tampont és a tusfürdő+sampon kombinációt dezodorral miért irják sokan. Ez már annyira alap, hogy nem kéne számításba venni.
Ezeken felül amit költök magamra, minimum havonta fodrász(5-10ezer) kozmetikai alapkezelések (1000-5000)és egy jó minőségű arckrém. A körmöm magam csinálom szoliba nem járok. Szóval a 3 ezer nagyon kevés, szerintem. nekem kevés lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!