Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 3000Ft elég kell legyen egy...

3000Ft elég kell legyen egy hónapra egy fiatal feleségnek?

Figyelt kérdés

Ha a feleség is dolgozik, de nem keres kiemelkedöen, csak minimálbért. Ruhái vannak, ételt közösen vesznek, csak a kozmetikumait kène belöle finanszíroznia.

Elèg ennyi pénz egy fiatal nönek az ápoltsághoz?

2015. nov. 18. 16:52
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/84 anonim ***** válasza:
46%
én például arckrémet az avontól szoktam rendelni (valamiért az arcbőröm csak azt viseli el), és az körülbelül közép árkategóriás, 2000 és 3000 forint között. és akkor még nem vettem bele a sminket, a hajfestéket, és az arclemosót. ezekből is lehet olcsót venni, de érzékeny arcbőrre/fejbőrre nem biztos, hogy beválik. olcsó húsnak híg a leve, ugyebár. szegény asszony ezzel a 3000 forinttal jól meg lett vágva, én nem tudnám elviselni, ha más akarná beosztani azt a pénzt, amit én kerestem meg.
2015. nov. 19. 22:30
 62/84 anonim ***** válasza:
0%
Ugye tudjátok, hogy ez a sok drága szar krém és kence haszna kábé semmi?
2015. nov. 19. 23:42
 63/84 anonim ***** válasza:
79%
Aki a saját bőrén tapasztalja, hogy van haszna, azt meghazudtolod? Te jobban tudod úgy, hogy életedben nem láttad a bőrömet?
2015. nov. 19. 23:43
 64/84 anonim ***** válasza:
64%
Én vagyok az egyetlen, aki kozmetikum alatt egyedül a szemfesték, rúzs, alapozó és társait érti? Amíg nem olvastam a válaszokat, alapból eszembe nem jutott volna idevenni az alapvető dolgokat, mint a sampon, tusfürdő, fodrász.
2015. nov. 20. 01:06
 65/84 anonim ***** válasza:
95%

3000 Ft egy hónapra?

Hát, nekem csak a borotválkozás utáni arcszeszem kerül ennyibe.

Igaz, nem is minimálbért keresek.

2015. nov. 20. 01:09
 66/84 anonim ***** válasza:
100%

szerintem mindenki addig nyujtozkodjon, ameddig a takaró ér... nyilván minimálbérbol senki nem vesz 12 ezres alapozòt.. de aki megteheti miért ne vegyen? mindenki magának keresi a pénzt, hadd költse már amire akarja

egyébként kicsit undoritonak tartom, hogy aki többet mer használni samponon és balzsamom kívül, az egyből le van sajnalva...

valaki meg írta, hogy mi kerül a házi hajfestesben 2-3 ezer forintba, amikor 1000ft egy doboz hajfesték?? szerintem evidens, hogy akinek hosszabb haja van, annak 2-3 doboz kell..

az én kiadásaim:

-yves rocher sampon és balzsam kijön 2 ezerből, és 2 hónapra elég. ráadásul ebben kevesebb káros anyag van, mint egy hagyományos drogeriasban.

-hajfesték 2 ezer forint, kb 1,5 havonta festem

-3500 ft gyógyszertári krém az ekcémás bőrömre. ez kb fél évig elég

-1500ft gyógyszertári mosakodokrem, szintén az ekcemam miatt nem bírja a bőröm az olcsó tusfurdoket.

-tampon 1000ft kb 3 hónapra

-gyógyszertari testapolo 1500ft 2 havonta

-izzadasgatlo, gyogyszertari 500ft 3-4 hónapra

ezek amiket mindig megveszek.nem is nagyon tudnám leredukàlni, max a samponbol olcsóbbat.

ezenfelül sminktermékek, amiket nem vennék ha nem lenne rá keret:

-garnier bb krém 2ezer ft 3-4 hónapra

-Manhattan puder 2-3ezer egy évre

-catrice korrektor 1000ft fél évre

-1000ft essence szempillaspiral és szemceruza kb fél évre

-catrice szemöldökpor ~2000ft egy évre

-micellas arclemoso 1500ft egy évre

-carmex ajakapolo 1100ft 2-3 hónapra

-rúzs 1-2ezer forint amikor veszek, kb 2-3 havonta.

-bourjois pirosito 3e ft egy évre

-arcpakolas 1500ft egy évre

ezek a drogériák kb legolcsobb márkái. mivel ritkán kell újat venni, nem kerül olyan sokba. de mondom, ha rosszul allnank le tudnék mondani róla.

2015. nov. 20. 08:14
 67/84 anonim ***** válasza:
84%

Már kezd a tököm teli lenni, hogy valaki ismeretlenül megmondja különböző emberek különböző testi problémái mellett mi a luxus, és mi nem az.

40%-ra lettem lepontozva, mert nekem alap lenne a műköröm a tövig rágott körmöm miatt.

Szerintetek ez így ápolt???

[link]

Szerintem NEM! Ezért kell nekem műköröm, és ezalatt ne 2 méteres karmokat értsetek, hanem:

[link]

És igen számomra a szép körmök ápoltság kérdése, ha már az eredeti nem ápolt. A köröm rágást pedig iszonyat nehéz megállni, már-már pszichés betegségnek tartom. Aki emiatt lepontozott az egy s.lyuk.

2015. nov. 20. 09:31
 68/84 anonim ***** válasza:
17%

Akkor menj pszichológushoz!

Ha valamire van ingyen is járható megoldás, az luxus.

Ép felnőtt ember nem rágja a körmét, így nincs szükség műkörömre az ALAPVETŐ ápoltsághoz.

Te beteg vagy, nincs akaratod, ezért palástolod műkörömmel a saját hibádat.

2015. nov. 20. 09:36
 69/84 anonim ***** válasza:
43%
75%-os, mi fáj ennyire? Ki bántott? Egy műkörmös óvónéni?
2015. nov. 20. 11:21
 70/84 anonim ***** válasza:
52%

Nem értem én sem, hogy a tampont és a tusfürdő+sampon kombinációt dezodorral miért irják sokan. Ez már annyira alap, hogy nem kéne számításba venni.

Ezeken felül amit költök magamra, minimum havonta fodrász(5-10ezer) kozmetikai alapkezelések (1000-5000)és egy jó minőségű arckrém. A körmöm magam csinálom szoliba nem járok. Szóval a 3 ezer nagyon kevés, szerintem. nekem kevés lenne.

2015. nov. 20. 12:10
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!