Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 3000Ft elég kell legyen egy...

3000Ft elég kell legyen egy hónapra egy fiatal feleségnek?

Figyelt kérdés

Ha a feleség is dolgozik, de nem keres kiemelkedöen, csak minimálbért. Ruhái vannak, ételt közösen vesznek, csak a kozmetikumait kène belöle finanszíroznia.

Elèg ennyi pénz egy fiatal nönek az ápoltsághoz?

2015. nov. 18. 16:52
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/84 anonim ***** válasza:
57%
Hozzáteszem, ha lenne havi 30 ezrem egy hónapban kozmetikumokra, akkor SEM költenék annyit rájuk.
2015. nov. 18. 20:41
 32/84 anonim ***** válasza:

Pakolást felkened, lemosod. Eredeti marad az arcod tőle.

A hajfestés azért tartozik az ápoltsághoz, mert nyilván ha valaki nem festi a haját, nem számolja bele, és nem akkor kezdi el, amikor csak havi 3000 forintja van rá. De ha már festve van, és lenő, akkor ha nem festi újra, ápolatlan hatást kelt, akkor is, ha tiszta.

2015. nov. 18. 20:46
 33/84 anonim ***** válasza:
21%
Én is festetek, nem is azt hoztam fel példának. A pakolás szerintem hülyeség, az én arcom anélkül is eredeti, de kinek a pap, kinek a paplan.
2015. nov. 18. 20:48
 34/84 anonim ***** válasza:
56%

Ez még 10 euró sincsen..:(

Nagyon kevés. Ha te vagy a férj és te találtad ki ezt kedves kérdező, sajnálom a fiatal feleségedet. Te mennyit költesz magadra, hobbidra és egyebekre?

U.i.: van fizetése a fiatal feleségnek, még ha minimálbér is. Ennél többet is megérdemel ha dolgozik. Ne oszd be más pénzét!

2015. nov. 18. 20:52
 35/84 anonim ***** válasza:
9%

"U.i.: van fizetése a fiatal feleségnek, még ha minimálbér is. Ennél többet is megérdemel ha dolgozik. Ne oszd be más pénzét!"

Ezt azért átgondolnám. Beosztani nem szabad, de eltartani kötelező?

2015. nov. 18. 20:56
 36/84 anonim ***** válasza:
34%
Ha tök vörös a fejem, mert begyulladt, felteszem a pakolásomat, az lehúzza a gyulladást, és újra emberszínű lesz. Én már csak ekkora pitsa vagyok, hogy szeretem a bőrömet bőrszínűen.
2015. nov. 18. 20:59
 37/84 anonim ***** válasza:
58%
29-es vagyok: pusztán arra utaltam, hogy kinek mi számít normális igénynek. nyilván nem vagyunk egyformák. ha valakinek megfelel a 100 forintos-ból vett testápoló, nem biztos, hogy másnak is. és a normális igényekhez vegyük hozzá a tampont/betétet, és a ruházkodást is, mert bizony nem biztos, hogy az a téli csizma kihúzza még ezt a telet. 3000 ezer forint bizony kevés.
2015. nov. 18. 21:02
 38/84 anonim ***** válasza:
59%
Annyira jó,amikor nem a kérdésre válaszoltok,hanem a válaszolók válaszait firtatjátok,vesézitek.Leírtam,hogy szerintem nem elég a 3 ezer,mert én ezekre költök.Mellesleg olvasni sem tudtok,a pakolás a hajas cuccoknál szerepel.Mi van,ha valakinek olyan eszméletlenül száraz,göndör a haja,hogy csak hajpakolással lehet megregulázni és hogy fényes,tartós legyen kell a hajhab és a hajlakk is???Csoda,ugye?És mi van,ha valaki olyan poros,meleg helyen dolgozik,hogy fénylik a bőre és normálisan a 3 lépésben tisztítja a bőrét(lemosás,tonik,krém)?Mert egy sima szappantól olyan száraz és feszül,hogy kibírhatatlan.Persze szerintem az itteni házirézik azt sem tudják mi a 3 lépéses arctisztítás.A köröm és szempilla valóban luxus,de a kedves irigykedőnek üzenem,hogy ha erre felkapja a szemét,akkor mit szól ahhoz,hogy 12 ezer forintos az alapozóm,és 16 ezres a sminkpalettám?És van belőle egy szekrénnyel.Na?Nehogy már ne költsek arra amire akarok a megkeresett pénzemből,mert ti irigyek vagytok.Lehet lepontozni!
2015. nov. 18. 21:07
 39/84 anonim ***** válasza:
74%
a ruházkodást és a csizmát pont nem venném a kozmetikumok közé... a kérdés azokról szól.
2015. nov. 18. 21:07
 40/84 anonim ***** válasza:
82%
Két külön 71%-os vagyunk, de köszönöm a bókot.
2015. nov. 18. 21:11
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!