Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 3000Ft elég kell legyen egy...

3000Ft elég kell legyen egy hónapra egy fiatal feleségnek?

Figyelt kérdés

Ha a feleség is dolgozik, de nem keres kiemelkedöen, csak minimálbért. Ruhái vannak, ételt közösen vesznek, csak a kozmetikumait kène belöle finanszíroznia.

Elèg ennyi pénz egy fiatal nönek az ápoltsághoz?

2015. nov. 18. 16:52
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 1/84 anonim ***** válasza:
70%

Nem.

Abszolút nem.

És most ápoltságra gondolok, nem a plázacsajokra.

2015. nov. 18. 16:57
 2/84 anonim ***** válasza:
80%
3000 Ftból még fodrászhoz sem jut el. Ha a kozmetikus, fodrász, fogorvos stb ebbe nincs benne, akkor is csak akkor elég, ha a leggagyibb kozmetikumokat használja.
2015. nov. 18. 17:00
 3/84 anonim ***** válasza:
90%

3000 Ft nem elég ezt férfiként mondom.A párom ennek a többszörösét költi.

3000 Ft a mai világban nem sok mindenre elég.

4/84 anonim ***** válasza:
85%
kérlek, 17évesen kaptam havonta 5ezret..
 5/84 anonim ***** válasza:
96%

Nem elég, de ha csak ennyi lesz akkor be kell érni ennyivel. Ha több kell tenni kell érte vagy ha nem akar akkor nélkülözni kell dolgokat. Sajnos ilyen világban élünk, már a levegőért is pénz kell sajnos.

Én is sok mindent nélkülözök a párom rengeteget dolgozik és ha akarunk még valamit akkor még többet dolgozik de akkor sosem látom itthon szinte. Én is dolgozok időnként pluszba alkalmi munkákat mert a pénz mindig kell, de én is tudok nélkülözni ritkán költök smink cuccokra, ritkán költök drága kozmetikumokra. Testápolóm meg arckrémem van, kézkrémet kapok havonta a munkahelyemen. Parfüm, dezodor nekem sokig kitart. Tusfürdő és egyéb tisztálkodási szerek amik szükségesek azokra meg mindig van nálunk pénz mert úgy csináljuk hogy legyen rá. elég jól élünk bár mi spórolunk mert autóra kell költeni sajnos nekünk szükség is van rá tehát nincs az hogy eladjuk vagy ideiglenesen kivonjuk a forgalomból hogy ne kelljen rá költeni mert heti 3-4 alkalommal használjuk az autót meg a párom anyukáját is ő viszi orvosokhoz mert beteg szegény meg nekünk úgy éri meg bevásárolni ha nagy multiba megyünk és nagyban megveszünk mindent 1-2 hétre kb és naponta csak a legszükségesebbeket vesszük meg. Meg én ha vállalok plusz munkát akkor nekem kell az autó hogy munka után rögtön tudjak menni a másik helyre mert busszal vagy vonattal sehogy se érek be fél órán belül.

2015. nov. 18. 17:06
 6/84 anonim ***** válasza:
90%
Nem.
2015. nov. 18. 17:07
 7/84 anonim ***** válasza:
66%
Elég,ha valami Ukrajna-alsón vagy fekete afrikában éltek.
2015. nov. 18. 17:08
 8/84 anonim ***** válasza:
87%
A tusfürdőm 500 és 700 Ft körül szokott lenni. A dezodorom szintén, attól függ milyen márka. Sampon+hajbalzsam egy ezres. Fogkrém olyan 300 pénz, bár azt közösen használjuk. Leírtam a legalapabb kozmetikumokat amit egy ember használ, és ez általában nem minden. Én például fodrászhoz is megyek.
2015. nov. 18. 17:09
 9/84 anonim ***** válasza:
86%
3000 egy normálisabb arckrém is többe kerül. Ha épp egyszerre fogy el több dolog, akkor abban a hónapban nem mos hajat, vagy mi?
2015. nov. 18. 17:13
 10/84 anonim ***** válasza:
57%
elég az , még marad is 😹
2015. nov. 18. 17:23
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!