Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 3000Ft elég kell legyen egy...

3000Ft elég kell legyen egy hónapra egy fiatal feleségnek?

Figyelt kérdés

Ha a feleség is dolgozik, de nem keres kiemelkedöen, csak minimálbért. Ruhái vannak, ételt közösen vesznek, csak a kozmetikumait kène belöle finanszíroznia.

Elèg ennyi pénz egy fiatal nönek az ápoltsághoz?

2015. nov. 18. 16:52
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/84 anonim ***** válasza:
17%
Szerintem lemaradt egy nulla.30.000 már elég.Csak magamból kiindulva:körmös 4ezer,szempilla 5ezer,hajápolási cuccok,sampon,balzsam,pakolás,lakk,hab,ez min.5ezer arcápolási cuccok,lemosó,tonik,szérum,szemkörnyékápoló,testápolás,tusfürdő,ezek min.10ezer.Persze veheti valaki az 1 euró boltos cuccokat is,de szerintem a szépségápolás alap egy nőnél.És az nem 3ezer forint havonta.
2015. nov. 18. 17:26
 12/84 anonim ***** válasza:
72%
Tudni kéne, hogy a fiatal feleség miket használ.
2015. nov. 18. 17:29
 13/84 anonim ***** válasza:
67%

Attól függ. Nyilván aki sminkel meg mindenféle kencéket használ, főleg drága márkás sminkcuccokat, annak nem elég. Mondjuk szerintem a smink már nem az ápoltság kategóriába tartozik, hanem egész más téma, mert nincs rá feltétlenül szükség ahhoz, hogy valaki ápolt legyen. Én nőként nem használok mást, csak sampont, hajbalzsamot, dezodort és szappant. Nem is kell belőlük minden hónapban vásárolnom, mert nem fogy el olyan hamar. Egy szappan pl. 3-4 hónapig kitart, és amit én használok, az 800Ft körül van, natúr szappan. Dezodor is kb ilyen árban, ezt 2-3 havonta veszek. Sampon és balzsam 500-500 körül van, 1-2 hónapig elég. Még ha mindenből minden hónapban vennék is bőven elég lenne a 3000Ft, de mint írtam, nem kell olyan sűrűn.

De egyébként volt kamaszkoromban sminkelős korszakom is. Drogériás termékek között is vannak elég jók 1-2000Ft-ért. Ezekből se kell minden hónapban újat venni, nekem akkor is kb. fél évig kitartott egy-egy alapozó, púder, szemfesték, szempillaspirál stb., amikor naponta festettem magam. Ha minden hónapban veszek egy valamit, akkor is kijövök. Nem tudom, mennyi sminket használ az, akinek ezeket havonta újra kell vennie.

2015. nov. 18. 17:30
 14/84 anonim ***** válasza:
78%

Nem attól függ egy ember értéke, hogy mennyi arcápolót használ, hogy ha minél kevesebbet, annál nagyobb gondolkodó.

Nem kell ezeket havonta újravenni, mert nem egyszerre fogynak el. De ha olyan fogy el, amire nem elég a 3 ezer, akkor mi van? Vagy hogy ha most Glamour meg Joy napokon meg tudott volna venni egy csomó mindent akciósan, ami hónapokra elég lett volna?

2015. nov. 18. 17:39
 15/84 anonim ***** válasza:
65%
Én havi 1x járok fodrászhoz, festetni. 5000 körül szoktam fizetni. És ha nem mennék akkor igénytelen és ápolatlan benyomást keltenék a lenőtt hajammal...tehát engem már csak ezzel meglőnél..
2015. nov. 18. 17:46
 16/84 anonim ***** válasza:
43%
Árulja már el az a drága,aki pontoz,hogy szerinte mi kell egy nőnek a szépségápoláshoz,milyen eszközök,és ő mennyit költ!Komolyan áruld el,hogy miért vagy irigy azokra,akik jóval többet költenek?Ne bújkálj,te kutya!
2015. nov. 18. 17:56
 17/84 anonim ***** válasza:
34%
Manapság aki ad magára, az plázacica, utálni kell:) nekem nem lenne elég 3rugó,drága termékeket veszek, persze saját pénzből, dolgozom. Nem járok körmöshöz, nincs pill ám és műhajam, de igényes vagyok, sokan megnéznek.
2015. nov. 18. 18:20
 18/84 anonim ***** válasza:
60%

Függ a jövedelemtől meg a kiadásoktól, ha ennyi jut összesen, akkor ez van.

Viszont ha megtehetik, hogy többet költsenek erre, akkor ez így kevés.

Én jelenleg nem tehetem meg, de pl. nekem volt ilyen rövid francia műkörmöm, mert amúgy véresre rágom (most erről le kellett mondjak) ez 4000 Ft/hó vidéken.

Szívesen járnék fodrászhoz (ismerős 1700-at kér, ami még itt is ritka alacsony) de ez kb 4000 lenne.

Tusfürdő, sampon, balzsam, 1-2 sminkcucc időnként, dezodor, parfüm néha ez így jóval többre jön ki.

Én azt mondanám, hogy havi 10-15 ezer ft se sok, sőt én kb ennyit költenék, ha jelenleg megtehetném.

2015. nov. 18. 18:32
 19/84 anonim ***** válasza:

Én lehet nem költök ennyit hónapra leosztva, fodrászhoz, körmöshöz, kozmetikushoz nem járok, nincs külön samponon, tusfürdőm és gazdaságos kiszerelésű Babát szoktunk venni, az sokáig kitart.

A dezodorom, testápolóm hónapokig is kitart, sminkcuccokat se veszek havonta, igaz, némelyik eléggé megdobja a költségeket.

A kontaktlencsém kerül sokba és szeretek mindenféle kis biszbaszt, fülbevalót, hajdíszt rendelgetni az eBayről, de ezek nélkül nem költök sokat.

2015. nov. 18. 19:02
 20/84 anonim ***** válasza:
57%
Azért megkérdezném, hogy ezt a 3 ezret te találtad ki, vagy a kedves férjed.
2015. nov. 18. 19:04
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!