Tényleg gáz, hogy 2 felnőtt nem jön ki havi 280 ezerből?
Kedves Traktoros Feri! Most igazán veszekedhetnénk, hogy ki is a proli, név alapján most könnyebb dolgunk lenne, hozzátéve hogy anonim vagyok. Viszont te... Te aztán tudsz... A nyelvtani képességeid és az észjárásod... Figyelemre méltó... Sajnos negatív értelemben. Ha megtennéd, hogy újraolvasod az írásom, rájössz, hogy a kérdezőt nem okolom a jelenlegi szégyenteljes gazdasági helyzet miatt, viszont amiatt bírálom, amiért az adott körülményeihez mérten nem tud felelősségteljesen bánni az értékeivel.
Örvendtem!
Kedves #111 :) Nos, sem traktoros nem vagyok, és Feri sem, csak ezt a nick nevettem fel, mert nem hinném, hogy ki kell adni magunkat. De ha ennyire érdekel, fiatal nő vagyok, és tudom, mit írtam, tartom magam hozzá. És sokkal többet tudok, mint te, de nyugodtan hidd az ellenkezőjét :)
Xarom le.
És annyira vagyok traktoros, ahány traktot látsz az V. kerben. A nevemet egy sorozat ihlette: [link]
Sorry
Nicknév kell? Tessék: Andersen; most pedig szépen kend a hajadra.
És az előbb rendesen leírtad magad.
Szintén örvendtem.
106. A hasonlatod nem volt jó rám nézve, mert sem nem eszem gyorskajáldákban és nem lakom rózsadombi albérletben.
De még mindig várnám a tételes leírást, mert ez így még mindig hihetetlen. Nem kötözködni akarok, de mindenképp furcsa. Elhiszem, hogy sokat megspórolsz a zöldségeken, tojásokon esetleg, de szerintem nem is ez a két tétel emészti fel a család havi bevételét elsősorban.
Falun nem fenyeget az a veszély, hogy beülj valahová egy pizzára, hamburgerre , kávéra , süteményre , mert sok településen egyszerűen nincs hová beülni. Jobb esetben van egy fagyit árusító pavilon nyáron vagy még az se.
Kocsmába be lehet ülni,de az egy másik szubkultúra :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!