Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért vállaltatok gyereket?

Miért vállaltatok gyereket?

Figyelt kérdés
Mi volt a konkrét oka?
2015. okt. 31. 08:50
1 2 3 4 5 6
 51/60 anonim ***** válasza:
67%
A középszerű dumát pont a középszerűek szokták meglengetni, mert rettegnek tőle, hogy azok, amik :D
2015. okt. 31. 19:20
 52/60 anonim ***** válasza:
Feri inkább Traktorozzá! Szereld vagy vezesd vagy mittudomén! De hagyjál engem, mert lökésed sincs a témához.... te középszerű emberke te...
2015. okt. 31. 19:28
 53/60 anonim ***** válasza:
46%
jaaaaah jut eszembe, ha itt a gyakorin nem írom le hogy mi vagy ki vagyok, akkor mi van??? he? lehet anyád vagy vagy apád, vagy éppen a főnököd, vagy egy hegymászó vagy sportoló vagy szabadúszóóóóó,vagy író,aki leírja azt amin ti gondolkodtok, vagy amiről álmodtok... ezt nem lehet tudni, ti meg sosem tudjátok meg mert átlagosak vagytok, a gyerekeitekkel együtt!!!!
2015. okt. 31. 19:36
 54/60 anonim ***** válasza:
37%

" 22 éves lány vagyok. De soha nem is akartam,és ez nem fog változni."

:)

erre majd 10 ev mulva visszaterunk.

2015. okt. 31. 19:50
 55/60 anonim ***** válasza:
53%
53-as: Nyugi, nem kell pattogni, te is átlagos vagy ;)
2015. okt. 31. 22:36
 56/60 anonim ***** válasza:
100%

"mert átlagosak vagytok, a gyerekeitekkel együtt!!!!"

Ha igy van, az sem baj. Engem soha nem zavart az ha atlagos vagyok, az sokkal inkabb zavarna ha boldogtalan lennek.

Es a mai eszemmel gyerek nelkul tuti az lennek. Nyilvan amig meg nincs az embernek gyereke, addig egyfajta boldog tudatlansagban el, fogalma sincs mit veszit, de nincs azzal sem baj, en is ugy voltam.

2015. okt. 31. 22:43
 57/60 anonim ***** válasza:
56 nálad a pont!
2015. nov. 1. 07:52
 58/60 anonim ***** válasza:

Nem gondoltam, hogy ennyire felhergeled magad, ott a faludban.:-) Nem tudom, feltűnt-e, hogy nagyjából mindenki higgadt derűvel válaszolgatott a pattogásodra. Különösen aranyos volt a "lehet, hogy a főnököd vagyok" kitétel.:-)

Egyébként nem érdekel, hogy ki milyennek ítéli meg az életem, különösen kívülről, ismeretlenül, gyakorlatilag nulla infó alapján, a kijelentésed ostobasága irritált. Családot alapítani nem középszerű, hanem természetes dolog. Mivel az élet célját, értelmét még a legnagyobb elméknek sem sikerült megfogalmazni (nem véletlen, hogy annyian hisznek a túlvilágban), én úgy vagyok vele, hogy ha már itt vagyok, teszem a dolgom legjobb tudásom szerint, és igyekszem meglátni és élvezni mindazt a szépséget és jót, amit elérhetek. Ezt lehet átlagosnak, középszerűnek vagy bármilyennek értékelni, egy biztos: ha eljön az idő, nyugodtan hagyom el földi pályámat, és nem vágyom a folytatásra. Számomra ez a fontos.:-)

2015. nov. 1. 08:20
 59/60 Költőnő? ***** válasza:
Miért baj, ha vki átlagos v épp középszerű... Nincs azzal semmi baj. Mkit más tesz boldoggá, márpedig mki csak boldog akar lenni.
2015. nov. 1. 08:29
 60/60 anonim ***** válasza:
91%
Látom nagyon elment a téma egy elég hülye irányba, de mindegy, azért a kérdező kérdésére is válaszolok, már ha lehet válaszolni erre a kérdésre. Mert hát szerintem az már régen rossz, ha valaki egy konkrét okkal vállal gyereket. Nekem azért van gyerekem, mert szerettem volna. Most azért vagyok terhes, mert ismét szerettem volna gyereket. Ennyi. És köszönjük szépen, nekünk így tök jó :)
2015. nov. 1. 09:09
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!