Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért vállaltatok gyereket?

Miért vállaltatok gyereket?

Figyelt kérdés
Mi volt a konkrét oka?
2015. okt. 31. 08:50
1 2 3 4 5 6
 41/60 anonim ***** válasza:
78%

Szerintem te vitted félre a témát, 39-es, ahogy a lekezelő, bután általánosító megjegyzésedből indultak a sértegetések. Nem gondolom, hogy tőled kellene bármit tanulnom.:-)

Erőss Zsolt kétgyermekes családapa volt amúgy.:-) És valszeg Hosszú Katinka is családanya lesz, ha eljön az ideje. Nincs kedvem most hosszasan fejtegetni, miért alapvetően hibás az a szemlélet, hogy csak híres emberek, kiemelkedő sportolók vagy művészek élnek értékes életet, mert közben itt jönnek-mennek a srácok, beszélgetésben vagyunk, ez pedig messzire vezető téma...:-)

2015. okt. 31. 16:20
 42/60 anonim ***** válasza:
78%

" És miben kompenzálok túl, mert nem tudom, segíts, kérlek !"

Azzal hogy igen eroszakosan probalod bebizonyitani hogy bizony te gyerektelenul milyen kulonleges eletet elsz, azt sugallvan hogy gyerekkel csak egy atlagos eletet lehet elni.

Aki ennyire harsanyan bizonygat, annak altalaban van valami lelki gondja.

2015. okt. 31. 16:25
 43/60 anonim ***** válasza:

Én nem vállaltam gyereket és nem is fogok. Alkalmatlan vagyok rá.

Minden elismerésem azoknak az anyukáknak és apukáknak, akik tisztességgel felnevelnek gyerekeket, megértéssel és szeretettel.

2015. okt. 31. 17:29
 44/60 anonim ***** válasza:
50%

Úgy a korrekt, ahogy a 43-as írta. ^^

Ühümm, szóval Hosszú Katinkának van csak különleges élete, és mindenki, aki nem világbajnok élsportoló, az csak átlagos életet élhet? :) Továbbra is nagyon vicces vagy. De oké, feltételezzük ezt. S mondd, neked hány aranyérmed van? :) Mert ha nincs legalább 3, akkor te is csak egy ÁTLAGOS ember vagy - legalábbis a te nézeteid szerint ^^

(Amúgy ez olyan, mint amikor egy tiniribi azt mondja magáról, hogy őneki milyen egyedi stílusa van. Te meg különlegesnek mondod magad, és világhírű embereket hozol fel példának, hogy: bizony, nekik van különleges életük! És nyilvánvalóan téged még Magyarország fele se ismer, szóval magadba szállhatsz, kis középszerű emberke! :) Amúgy nem győzöm hangsúlyozni,h ez a te nézeted :)

2015. okt. 31. 17:49
 45/60 anonim ***** válasza:
42%

Nekem sincs gyerekem, 22 éves lány vagyok. De soha nem is akartam,és ez nem fog változni. Azért nem ,mert engem sem neveltek rendesen a szüleim,sok lelki bajom van,nem tudnám felnevelni úgy ahogy szeretném,nem látom értelmét amúgy sem az egésznek. Én magam sem teljesedtem ki,még tanulok,aztán munka,stb. De mondom amúgy se kedvelem a gyerekeket stb.

Mások gondolom ösztön miatt,vágynak rá.

2015. okt. 31. 17:55
 46/60 anonim ***** válasza:
0%
no akkor googelizzátok ki mi az átlagos! Mert ti azok se vagytok! Rólam meg semmit sem tudtok max feltételezésekbe bocsátkoztok.
2015. okt. 31. 18:46
 47/60 anonim ***** válasza:
0%
de okoztam nektek egy jó, viharos, godolkozással telt napot! :D
2015. okt. 31. 18:49
 48/60 anonim ***** válasza:
google: átlagos-középszerű? mit jelent???? és a ti életetek milyen átlagos vagy nem? ezt mindenki maga saját magának megválaszolhatja... a sok nagytudásu orvos, mert ha nem tévedek itt összejött vagy három... szóval dokik átlagosak vagytok vagy?
2015. okt. 31. 18:57
 49/60 anonim ***** válasza:
9%
Nem tudunk, mert kérdésre se írtál magadról semmit - nyilván, mert nincs is mit felmutatni, amitől "különleges" vagy.:D
2015. okt. 31. 18:58
 50/60 anonim ***** válasza:
ezt sosem lehessen tudni, drága kérdező! rólam magamról ha itt most írnék, akkor cafatokra szednék minden szavam... ettől megkímélem magam. legyetek jók, és szobatiszták, álmodjatok szépet, és ne egyetek hámozatlan gyümölcsöt!
2015. okt. 31. 19:13
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!