Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért vállaltatok gyereket?

Miért vállaltatok gyereket?

Figyelt kérdés
Mi volt a konkrét oka?
2015. okt. 31. 08:50
1 2 3 4 5 6
 31/60 anonim ***** válasza:
59%

Képzeld, 30-as, van, aki képes erre. Én is orvosit végeztem, ez idő alatt szültem az első két gyereket.:-)

És nem, nem kell racionális ok rá, hogy miért "vállal" valaki (utálom ezt a kifejezést), csak az ellenkezőjére, a gyermeknemzés/szülés ugyanis természetes dolog. Max annyiban különbözünk e téren az állatoktól, hogy ütemezzük, vagy kihagyjuk az életünkből, ha lusták, kényelmesek vagyunk hozzá.:-)

Nem attól lesz valaki középszerű, hogy a gyermekével való törődést az élete természetes (és egyúttal izgalmas és boldogító) részének tekinti, sok egyéb mellett, még ha így is gondolja némelyik falusi "nacsasszony" - vagy leányka, ha nem sikerült párt találni.:D

2015. okt. 31. 13:33
 32/60 anonim ***** válasza:
88%
30-as: 25 évesen diplomáztam le (a nyelvvizsgáimat még gimnáziumba tettem le) és 32 évesen szültem az első gyermekemet. A kettő között volt 7 év. Mi ebben a csoda?
2015. okt. 31. 13:37
 33/60 anonim ***** válasza:

31-es; nagyon igazad van! :)

Pff, bocs, de nem én tehetek róla, "kedves" középszerű és egyéb kifejezésekkel dobálózó válaszoló, hogy te csóró vagy a gyerekhez / nincs megfelelő élettársad hozzá :)))))

2015. okt. 31. 13:40
 34/60 anonim ***** válasza:
27%

látom nagyon betalált a "középszerű" ... ez valamiért felháborít minden asszonkát, akinek élete, sikere és mindene a gyermeke, de ha ez így van akkor a fszért aggódtok? Ti boldogok vagytok én viszont csoró, gyermektelen, ám de nem középszerű. :D

pista pistának innen üzenem, hogy legyen annyira tökös, hogy ne privibe írja meg azt, hogy szerinte a legalja vagyok az emberiségnek! Mert pista, ha ennyire bátortalan kis pocs vagy egy anonim oldalon akkor egy foos lehetsz az életben.

2015. okt. 31. 14:06
 35/60 anonim ***** válasza:
53%
Nem felháborító, csak szánalmas. Egyértelműen túlkompenzálsz, tulajdonképpen még sajnálnálak is, ha nem mások, nálad sikeresebbek lefitymálásával próbálnád helyretenni a lelkivilágodat. Az, hogy valakinek gyereke IS van, a párja, a hivatása és a hobbijai mellett, távolról sem jelenti azt, hogy csakis a gyereknevelésben bír kiteljesedni, de ezt neked úgyis hiába magyarázza bárki, mert fityfenét se tudsz erről az életformáról.
2015. okt. 31. 14:31
 36/60 anonim ***** válasza:
27%
Nem értelek. Mi szánalmas abban, ami nekem jó? Nálam ki tudhatja jobban, hogy nekem mi a jó, és mi az átlagos? Minden embernek minden szó mást jelent! Az tény hogy szórakoztatónak találtam, hogy rögtön ugranak a szülők megvédeni egymást és saját magukat… na, kicsit cukkoltam is őket… ne haragudj, de ennyi erővel nevezhetném őket butának is mert ugranak minden kritikára… miért? És miben kompenzálok túl, mert nem tudom, segíts, kérlek !A véleményem még mindig tartom nekem egy középszerű élet, ha valaki tanul, házasodik, gyereket vállal oszt ennyi… ez egy átlagos élet.
2015. okt. 31. 14:51
 37/60 anonim ***** válasza:
69%
Miért, te mit csinálsz? Különösen arra vagyok kíváncsi, amit - szerinted - azok semmiképp sem csinálhatnak, akiknek "buta fejjel, középszerű módra" gyerekük van.:D Őszintén érdekel.
2015. okt. 31. 14:56
 38/60 anonim ***** válasza:
53%

"A véleményem még mindig tartom nekem egy középszerű élet, ha valaki tanul, házasodik, gyereket vállal oszt ennyi… ez egy átlagos élet."

És akkor neked mi a "különleges" élet? Ha az átlagos élet a tanulás, házasodás, gyereknevelés, akkor te mit csinálsz? Tanulsz, házasodsz. Te is ugyanolyan ÁTLAGOS vagy, mint az, aki gyereket nevel. Nehogy már ebben mérjük a különlegességet :D Vicces vagy, más dolog nincs, amivel különlegesnek mondhatod magad, csak az, hogy nem vállaltál gyereket? Bocs, de röhejes vagy :S Te ugyanolyan középszerű vagy...és még csóró is :S

2015. okt. 31. 15:19
 39/60 anonim ***** válasza:
28%
Szövegkörnyezetből kiragadni egy-egy mondatot nem ér, félre viszi a témát, amitől már amúgy is oly messze vagyunk! Számomra Erős Zsolt, Hosszú Katinka élete nem átlagos! Sértegetni meg felesleges… beszélgetünk, eszmét cserélünk, filozofálunk az élet nagy vagy nagynak mondott dolgairól… nem kell ezt véresen komolyan venni, de tanulhatunk egymástól.
2015. okt. 31. 15:36
 40/60 anonim ***** válasza:
Kedves 38-as szerinted mit jelent csorónak lenni?
2015. okt. 31. 15:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!