Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért vállaltatok gyereket?

Miért vállaltatok gyereket?

Figyelt kérdés
Mi volt a konkrét oka?
2015. okt. 31. 08:50
1 2 3 4 5 6
 1/60 anonim ***** válasza:
74%
nem vállaltam, és nem is szeretnék, így érdemben nem tudom megválaszolni, csak azt hogy miért nem. Nem találtam meg hozzá a megfelelő társat, és most már túl korosnak tartom magam hogy szüljek, ráadásul van egy kialakult életem, ami így jó... most lehet ítélkezni... hogy milyen önző vagyok, de nem, mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy akar élni.
2015. okt. 31. 08:54
 2/60 anonim ***** válasza:
63%
Még nekem sincs.Az oka egyszerű:önző vagyok.Van férjem,házam,pénzem,30 éves vagyok,mégsem érzem,hogy ezzel tudnék kiteljesedni.Tökéletes így az életem,ahogy van.Persze nem esnék kétségbe,ha lenne.
2015. okt. 31. 08:59
 3/60 anonim ***** válasza:
75%
Nem tervezett szerelem gyermek és megtartottam, pedig párom mondta, hogy nem muszály.Együtt felneveltük. :)
2015. okt. 31. 09:04
 4/60 anonim ***** válasza:
89%

Hülye hasonlat.. De valaki miért vállal kutyát mackát, hörcsögöt??

Mert vágyunk rá..

Akinek nem tudtatos, annak úgy alakult..

De tudatosan azért,mmert vágyik ra az emebr..

Ismét béna hasonlat.. Miért választod reggel a tea helyett a kakaőt.. Mert azt szeretnéd.. Nincs magyarázat.. Ennyi a hasonlőság.

2015. okt. 31. 09:06
 5/60 anonim ***** válasza:
69%
Nagyon szeretjük egymást és egy gyermek ennek a gyümölcse.
2015. okt. 31. 09:07
 6/60 anonim ***** válasza:
70%

Nem "vállaltam", mert nem egy rám kiosztott/erőszakolt feladat, hanem hordoztam magamban, világra hoztam és nevelem. Hármat, hogy egészen pontos legyek.:-)

Nem kell hozzá ok, különösen nem "konkrét ok". Örülök, hogy nőnek születtem, és így képes vagyok új életeket a világra hozni, nem csak a karrier és a szórakozás van az életemben. A gyerekeim állandó boldogságforrást jelentenek, szeretem őket és ők is szeretnek engem. Nem tudom, miért kéne ezt magyarázgatni.:-)

2015. okt. 31. 09:08
 7/60 anonim ***** válasza:
66%

Mert benne làtom magam ujra gyerekkènt, ès benne fogok tovàbb èlni.

Mert tovàbb kell adnom a sok szeretetet amit èn kaptam a szuleimtol es mert ez az èlet rendje, èrtelme.

2015. okt. 31. 09:17
 8/60 anonim ***** válasza:
72%
7-es az, hogy kinek mi az élet értelme... azt mindenki maga tudja.... lehet valakinek a gyufásdoboz gyűjteménye, valakinek meg póker vagy egy ferrari. Nem mindenki az anyává válásban teljesedik ki.
2015. okt. 31. 09:28
 9/60 anonim ***** válasza:
88%

Miert van az, hogy itt a gyakorin sokan vagy olvasasi zavarral, vagy szovegertelmezesi problemaval kuzdenek???

Adott egy kerdes, mint a fenti is, es erre az a valasz, hogy nem vallaltam... Megis ezt ki kerdezte?, miert nem arrol ir, hogy mit evett este, mert azt sem kerdezte senki.

2015. okt. 31. 09:33
 10/60 anonim ***** válasza:
22%
Mert beakadt az asszony meg nem volt hajlandó elmenni kaparásra.
2015. okt. 31. 09:34
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!