Szülinapozás, ezt most hogy reagáljam le?
Bocs 49-es, de más 19 évesen a nagycsaladot előnyben részesíteni, mint csalados apaként. Szerintem vagy még nem érted vagy alapvetően. Azt meg végképp nem értem, hogy miért rugoznak olyan sokan azon, hogy egy pár a gyerek nélkül töltene a hetveget.
Egyszerűen mintha a vakfoltotokra esne az egesz. Na mindegy, engem most már legjobban a kérdező érdekelne, ill.hogy mi lett a hétvegebol.
Gratulálok nektek, és örülök, hogy jó hétvége volt! 😊
53-as
Hát ezt akkor tök ügyesen megoldottad, ill megoldottátok, mert kellett hozzá a párod is.
Két fontos dolgot írok még neked, hogy erőt adjon:
- épp Vekerdy Tamás gyermekpsz.nál olvastam h a magyar anyák és házaspárok közt azért van nagyon sok kimerült, kiégett, mert tabutéma másra hagyni a gyereket, pedig egy egészséges családhoz igenis szükség van arra h anya és apa ne csak anya és apa, hanem férfi és nő dimenzióban is létezzen! Itt úgyis a mértékekről van szó. Én már 5 napos újszülött kisbabára is vigyáztam babyszitterként és későbbiekben is sokszor elmentek a szülők egy-egy mozira, színházba, baráti vacsorára és sokat tanultam tőlük hogyan ne legyen az ember az a nyúzott, kiégett szülő
- az h nem lesz torta és más egyéb várható beszólások anyósod konf kezelési módjait tükrözik, neki csak ez a passzív-agresszív módszere van, és leginkább akkor fog hatni ha a párodat sziven üti. Gyakorolni kell h ez hogyan peregjen le, és tudatosítani hogy ő most minden módszerrel azon van h helyreálljon a régi rend: az hogy a gyerekénél ő van az első helyen. Ha nem kezdtek el játszmázni az ilyen kijelentésekre, nincs amibe bele kapaszkodjon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!