Hogyan reagáljam le hogy más nővel látom?
Figyelt kérdés
Nemrég elhagytak(1hete)4 év után,egy másik nőt talált,kis városban lakunk,egy társaságunk,és egy helyre járunk szórakozni.Tudom hogy most is vele van,és nagyon fáj.Igaz már nem vagyok szerelmes de nagyon bánt a dolog.Hogyan reagáljam le ha látom őket?Most megtudnám ölni mindkettőt.2011. jún. 19. 18:10
1/17 anonim válasza:
Mivel már nem vagytok együtt, kb. semmi közöd hozzá. Ha találkoztok, egy "sziasztok" megfelelő. Ha meg is álltok, akkor "szisztok, (az exedtől kérdezve) mi újság... sajnos rohannom kell, sziasztok". Kb. ennyi. Nincs mit lereagálni.
2/17 anonim válasza:
szerintem rájuk se nézz.Én még büszkeségböl sem köszönnék!
3/17 A kérdező kommentje:
BAsszus nem a haverom volt,hanem a szerelmem akivel 4 évet éltem.Igaz már nem szeretem,de nagyon fáj.
2011. jún. 19. 18:15
4/17 anonim válasza:
Sehogy. A kettőtök dolgának vége, innentől kezdve semmi közöd hozzá. Nagyon nehéz, nagyon gáz, nagyon fáj, de ez van. Sem pofákat vágni, sem megjegyzéseket tenni, sem megölni őket, sem szenvedni nem érdemes. Volt,vége lett, ennyi. Ne röhögtesd ki magad semmilyen nagyjelenettel..
5/17 anonim válasza:
"szerintem rájuk se nézz.Én még büszkeségböl sem köszönnék!"
sztem inkább szégyen mint büszkeség az h nem köszön valaki. ahogy látom alap illemtan is hiányzik
6/17 anonim válasza:
Felejtsd el!Ha ő most jobbra ment,Te menj balra.Így nem találkoztok :)
7/17 A kérdező kommentje:
Lehet én látok most sötéten de egy másik nőért hagytak el.Mi az hogy ne vegyem tudomásul?
2011. jún. 19. 18:21
9/17 anonim válasza:
Egy hete szakítottatok, de már másik lánnyal jár? Nem hiszem, hogy ez alatt az egy hét alatt jöttek össze. Az a pasi, aki ezt megteszi 4 év után, nem érdemli meg, hogy foglalkozzak vele. Ha összefuttok valahol, várd meg, köszön-e, ha igen, akkor te is, ha nem, akkor méla undorral az arcodon sétálj tovább. Az illemtannal először a srácnak kellett volna megismerkednie.
10/17 anonim válasza:
Hogy váltatok el egymástól, hogy ennyire kezelhetetlen probléma számodra mással látni? Ha már tényleg nem szereted szerelemmel, akkor a saját valamikori érzelmeidet tiszteld annyira, hogy tudomásul veszed; nem tartoztok már egymáshoz.
Ezt is meg lehet, és meg kell tanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!