Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A férjem miért mindig azzal a...

A férjem miért mindig azzal a nővel példálózik itthon?

Figyelt kérdés

A férjem munkatársának a felesége a nő, az én gyerekeim, meg az ő fiai is egy oviba járnak, de voltak már nálunk kerti partyn is. A férjem folyton azzal a nővel példálózik, hogy hát ő milyen jó nő 3 gyerek után is, max 25-nek néz ki, milyen jó ruhái vannak, milyen jól neveli a gyerekeket stb. Már nagyon elegem van ebből! Kérdeztem, hogy hát drágám, akkor miért nem mész haza hozzá legközelebb ebédelni, ő biztos a kedvencedet főzné, de csak nevetett. Szerintetek szerelmes belé, vagy csak próbál idegesíteni ezzel? Ha az utóbbi, akkor nagyon elérte a célját, látván azt a nőt mindig legszívesebben elsüllyednék:(

31/N

2011. okt. 3. 16:43
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
77%
csak idegesíteni akar.
2011. okt. 3. 16:45
 2/27 anonim ***** válasza:
78%
ha valóban lenne köztük valami, hidd el, hogy egy szót nem szólna róla.
2011. okt. 3. 16:46
 3/27 anonim ***** válasza:
83%

azért példálódzik vele mert ritka nagy bunkó,amúgy sem értem miért kell példálódzni ez a tipikus "bezzeg" ember ,rühellem ezt a szót .

Azt nem mondom,hogy ez miatt válj el tőle ,de beszélgess el vele komolyan ,mond el neki téged nagyon zavar ez.

2011. okt. 3. 16:47
 4/27 anonim ***** válasza:
93%

Te pedig példálózz ezzel:

"Bezzeg a munkatársad milyen szép ruhákat vesz a feleségének. Bezzeg a munkatársad sokkal jobb az ágyban."

hehehe

2011. okt. 3. 16:50
 5/27 anonim ***** válasza:
87%
Ritka nagy tirpák a férjed.
2011. okt. 3. 16:52
 6/27 anonim ***** válasza:
65%
Csak idegesíteni akar. Ha érezne valamit iránta, vagy lenne köztük valami, hallgatna, mint a sült hal!
2011. okt. 3. 16:55
 7/27 anonim ***** válasza:
89%

*"Bezzeg a munkatársad milyen szép ruhákat vesz a feleségének. Bezzeg a munkatársad sokkal jobb az ágyban."

TELITALÁLAT! :)

A férjed pusztán bunkó. Vegyél magadnak ruhákat, járj edzeni, lényeg, hogy ne főzz rá, és a gyerekeket is hagyd meg neki, közben élvezd az életet (legalábbis tegyél úgy, mintha élveznéd). 1 hét múlva könyörögni fog, hogy ne edzeni menj, hanem bevásárolni.

2011. okt. 3. 16:56
 8/27 anonim ***** válasza:
71%
4. válaszolónál a pont!
2011. okt. 3. 16:59
 9/27 A kérdező kommentje:
Köszi a biztatást, kedvesek vagytok! az a mondat nagyon találó, amit az egyik válaszoló írt:) Amúgy éppen ez az, azt a csajt elkényezteti a férje, mindent megvesz neki, 60 ezres táskákat, cipőket, szülinapjára gyönyörű terepjáró, wellness hétvége stb. Jó, hogy a csaj ilyen kiegyensúlyozott, nincsenek anyagi gondjai! Nekem a férjem még egy szál rózsát sem vesz, ilyen ruhákra meg nincs pénzünk, mert hitelünk van, kocsirészlet stb. Én sem érzem magam igénytelennek, de nyilván egy Chanel táska jobban mutatna rajtam is, mint egy egyszerű 2 ezer forintos. És engem nagyon bánt ezzel a férjem, az a nő tényleg szebb nálam, magasabb, és minden pasi megnézi, de akkor is, én vagyok a felesége, én főzök, mosok rá mindennap, én szültem neki gyerekeket, nekem fogadott örök hűséget, akkor tiszteljen már valamennyire.
2011. okt. 3. 17:02
 10/27 anonim ***** válasza:
87%
Biztos, hogy nem szerelmes belé, szerintem még csak idegesíteni sem akar, egyszerűen ilyen f.szkalap. Vágj vissza neki, nem lesz ilyen nagy pofája!
2011. okt. 3. 17:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!