A férjem miért mindig azzal a nővel példálózik itthon?
A férjem munkatársának a felesége a nő, az én gyerekeim, meg az ő fiai is egy oviba járnak, de voltak már nálunk kerti partyn is. A férjem folyton azzal a nővel példálózik, hogy hát ő milyen jó nő 3 gyerek után is, max 25-nek néz ki, milyen jó ruhái vannak, milyen jól neveli a gyerekeket stb. Már nagyon elegem van ebből! Kérdeztem, hogy hát drágám, akkor miért nem mész haza hozzá legközelebb ebédelni, ő biztos a kedvencedet főzné, de csak nevetett. Szerintetek szerelmes belé, vagy csak próbál idegesíteni ezzel? Ha az utóbbi, akkor nagyon elérte a célját, látván azt a nőt mindig legszívesebben elsüllyednék:(
31/N
azért példálódzik vele mert ritka nagy bunkó,amúgy sem értem miért kell példálódzni ez a tipikus "bezzeg" ember ,rühellem ezt a szót .
Azt nem mondom,hogy ez miatt válj el tőle ,de beszélgess el vele komolyan ,mond el neki téged nagyon zavar ez.
Te pedig példálózz ezzel:
"Bezzeg a munkatársad milyen szép ruhákat vesz a feleségének. Bezzeg a munkatársad sokkal jobb az ágyban."
hehehe
*"Bezzeg a munkatársad milyen szép ruhákat vesz a feleségének. Bezzeg a munkatársad sokkal jobb az ágyban."
TELITALÁLAT! :)
A férjed pusztán bunkó. Vegyél magadnak ruhákat, járj edzeni, lényeg, hogy ne főzz rá, és a gyerekeket is hagyd meg neki, közben élvezd az életet (legalábbis tegyél úgy, mintha élveznéd). 1 hét múlva könyörögni fog, hogy ne edzeni menj, hanem bevásárolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!