A férjem miért mindig azzal a nővel példálózik itthon?
A férjem munkatársának a felesége a nő, az én gyerekeim, meg az ő fiai is egy oviba járnak, de voltak már nálunk kerti partyn is. A férjem folyton azzal a nővel példálózik, hogy hát ő milyen jó nő 3 gyerek után is, max 25-nek néz ki, milyen jó ruhái vannak, milyen jól neveli a gyerekeket stb. Már nagyon elegem van ebből! Kérdeztem, hogy hát drágám, akkor miért nem mész haza hozzá legközelebb ebédelni, ő biztos a kedvencedet főzné, de csak nevetett. Szerintetek szerelmes belé, vagy csak próbál idegesíteni ezzel? Ha az utóbbi, akkor nagyon elérte a célját, látván azt a nőt mindig legszívesebben elsüllyednék:(
31/N
Nem lehet, hogy te hozod ki belőle a példálózást? Azzal, hogy valami módon irigy vagy a csajra, és ezt a férjednek mondod, a férjed ezt butaságnak tartja, de mivel te annyira beleéled magad, ő már direkt ezzel cukkol?
Ugyanis ha a kollégája felesége, akkor számára elég reménytelen, hogy megszerezze a nőt, főleg ha a kolléga jóbarátja is.
Talán a kolléga jókat mesél a feleségéről, hogy mennyire szereti őt... A férjed meg ha belegondol, érzi, hogy te meg nem szereted őt úgy, ahogy azok ketten egymást, És hiányozna neki még valami...? Talán csak elvárásokat támasztasz felé? Nem lehet hogy innen fúj a szél?
Persze meglehet, hogy tényleg egy tapló a férjed, mert valóban jobb nő amaz, mint te és ha ezek olyan dolgok amiken nem lehet nagyon változtatni (alak pl), akkor az ovis felfogás... Ilyen esetben kezdd el isteníteni a kollégáját és kész...!
17. 02
Ezt neki is megmondtad már?
+Na közben magad is válaszoltál, hogy igen elvárásaid vannak csak. Csupa anyagi dolgokat soroltál fel. Semmi érzelem, szeretet, Hát én tuti magányosnak érezném magam melletted...
A férjednek nem az a baja, hogy amaz luxus cuccokat hord és ezért jobban néz ki. Hanem jó lennél te neki a 2ezres táskával is, csak kimutatnád egy kicsit a szeretetedet is, és örülnél, ha elvisz fürödni a közeli bányatóhoz, hogy aztán romantikázzatok a naplementében, s ne a wellnesshotelban...
Legközelebb oltsd le a férjedet, hogy ha kapsz ilyen ruhákat, te is felveszed, nem marad a szekrényben.
Illetve ha meg akar invitálni egy wellness hétvégére, kozmetikushoz, fodrászhoz, manikűröshöz, és mindenáron akar venni neked egy fitness meg egy szaunabérletet, hát tegye bátran, nem fogod visszautasítani.
... de addig ne csodálkozzon, hogy az a nő ilyen jól néz ki, akire költenek, aki tele van önbizalommal, mert dicsérik, és jó ha tudja, hogy hozzá túl magas lenne...
Következő közeledésnél meg úgy rúgnám le magamról, hogy összekoccanak a golyói, és az orra alá dörgölném, hogy keressen vigasztalást annál, akiért ennyire odavan, te csak olyannal vagy hajlandó szeretkezni, aki RÁD vágyik.
A helyedben biztosan ezt tenném...
Igaza van a 17:08-as válaszolónak.
Még annyit tennék hozzá, hogy szerintem nagyon el vagy foglalva azzal, hogy mennyi mindent csinálsz otthon és gondolom ezeket a fejéhez is vágod, hogy bezzeg én mosokfőzöktakarítok stb... Bezzeg a másik nő...
Lehet, hogy a másik nőnek kevesebb a problémája az életében, de azért te sem panaszkodhatsz folyton! Valami életöröm vagy valami sugározzon rólad..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!