Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A férjem miért mindig azzal a...

A férjem miért mindig azzal a nővel példálózik itthon?

Figyelt kérdés

A férjem munkatársának a felesége a nő, az én gyerekeim, meg az ő fiai is egy oviba járnak, de voltak már nálunk kerti partyn is. A férjem folyton azzal a nővel példálózik, hogy hát ő milyen jó nő 3 gyerek után is, max 25-nek néz ki, milyen jó ruhái vannak, milyen jól neveli a gyerekeket stb. Már nagyon elegem van ebből! Kérdeztem, hogy hát drágám, akkor miért nem mész haza hozzá legközelebb ebédelni, ő biztos a kedvencedet főzné, de csak nevetett. Szerintetek szerelmes belé, vagy csak próbál idegesíteni ezzel? Ha az utóbbi, akkor nagyon elérte a célját, látván azt a nőt mindig legszívesebben elsüllyednék:(

31/N

2011. okt. 3. 16:43
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
33%

Simán beszélhet a pasi a nőről, ha van köztük valami. Feleségem mellett, én is beszéltem egy kolléganőmről, akiért odáig voltam, nem tudtam leplezni előtte, egyszerűen jó volt róla beszélni. Nem volt köztünk semmi, csak beleestem. A kapcsolatomnak válás lett a vége, azóta boldogok vagyunk ezzel a hölggyel. Ennek már 6. éve.

34/F

2011. okt. 3. 17:29
 22/27 A kérdező kommentje:
Nekem nincsneek elvárásaim, de ezek szerint neki egyfolytában:) Nem panaszkodom, én megelégszem a kevesebbel is, és nem irigykedtem soha a nőre, egészen addig, amíg nem kezdte el ajnározni előttem. Nem érzem, hogy hibás lennék, tőlem kapott szeretet, eleget, de ha neki a jó nő kell, hát vigye, a jó nő biztos rá se nézne, hiszen neki meg Armani öltönyös férje van:))
2011. okt. 3. 18:00
 23/27 anonim ***** válasza:
47%
Nagyon bosszantó egy szituáció. Váláshoz kevés, de a mindennapokat tönkre vágja.
2011. okt. 3. 18:03
 24/27 anonim ***** válasza:
28%

És szerinted az Armani öltönytől jobb a férje?

Nagyon anyagias vagy.

2011. okt. 3. 19:46
 25/27 A kérdező kommentje:

"És szerinted az Armani öltönytől jobb a férje?

Nagyon anyagias vagy."

:DD Ezen jót nevettem, köszönöm. Úgy látom, nem érzed az iróniát. Az ilyen emberektől mentsen meg a jóisten.

2011. okt. 3. 19:52
 26/27 anonim ***** válasza:
26%
Emberek, most tényleg jót röhögtem egy-két hozzászóláson. :D Itt nem a kérdező az anyagias. Vagyis nem tudom, hogy igazából milyen, mert nem ismerem. De itt és most a hozzászólásai nem anyagiasságot tükröznek, hanem reakciók arra, hogy a férje azzal példálózik, hogy a kolléga feleségének bezzeg milyen jó ruhái vannak.
2011. okt. 3. 20:24
 27/27 anonim ***** válasza:
0%
Nem olvastam végig a válaszokat de a kérdésedről ez az idázet jutott eszembe: "ne arra legyél féltékeny akiről sokat beszél,hanem akiről hallgat"
2011. okt. 3. 22:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!