Mondjátok meg mit lehet ilyen nővel csinálni?
Kérdezd meg,hogy biztos jobban szereti-e, fontosabb-e neki a ház mint a gyerekei. Ha igen a válasz akkor nincs mit mondani.
Ha nem,akkor váljon.
Az én apám is alkoholista, bár már úgy 3 éve nem láttam mert elköltöztünk. Nekünk is volt egy szép nagy családi házunk csak anyám tett érte hogy legyen. A házból nekünk kellett elmenni (hosszú történet hogy miért) apám meg ott maradt.
Most is azt hallgatom anyámtól hogy 18évébe telt egy családi házat összehozni és elvették tőle.
Mérlegeljen anyukád hogy mi a fontos: nyugalomban éljenek a gyerekei vagy pedig magáénak tudjon egy házat amiért megdolgozott? Ki ne akarná mindkettőt? De ha az anyagi helyzetetek engedi akár tudtok venni egy kisebbet ahol már nyugi lesz. Ha elválnak a szüleid a ház árának a fele titeket illetne.
Próbálj meg félretenni egy kis pénzt és költözz el és ha lehetőséged van rá vidd a gyerekeket is.
Én legalább 10 éve könyörgök anyámnak, de ő sem csinál semmit, nem érdekli. Apám csak engem ver, vele csak veszekszik, de úgy látszik ez mégsem zavarja őt annyira... hiszen nem hajlandó a családsegítőbe sem eljönni velem semmi, hogy tanácsot kérjünk.
Nekem még nincs lehetőségem elköltözni, de már letettem arról, hogy anyummal megyek. Azt tervezem, hogy jövőre kimegyek külföldre ismerőssel dolgozni, mert anyámra nem számíthatok. Az ilyen nőknek úgy látszik megfelel így. Amikor lett volna lehetőségünk elválni, elköltözni akkor sem tette. Mára ott tartunk, hogy már anyám is egyre többet iszik! Nap nem telik úgy el, hogy ne igyon. Nem hittem volna, hogy ez lesz... Na de egy szó, mint száz anyukádra ne várj, nem fogja sosem meghozni a döntést, ha rajta múlna időtlen időkig így élnétek, idegroncsként sajnos.
Szerintem anyukád részéről a ház csak ürügy. Valójában meglehet, hogy fél attól, hogy egyedül marad, hiszen egyszer a kisebb gyerekei is felnőnek, önálló életet kezdenek, és attól tart, hogy ő ottmarad egyedül.
Szerintem próbálkozz a családsegítőknél, mondd el, hogy mi az otthoni helyzet, és hogy te szeretnél ezen változtatni, hátha tudnak valamit segíteni anyukáddal kapcsolatban.
Bocs kedves előző, de hatalmas baromság,hog az anya a gyerekek miatt tűr. A lósz.rt. A gyerekek idegbetegek. Bármi jobb lenne,mint egy ilyen élet.
Ez egy nagyon rossz szöveg gyenge emberektől, akiknem mernek lépni, inkább végignézik,hogy mennek tönkre a saját gyerekeik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!