Milyen hibákat követtek el szüleitek a nevelésetekben, amire azt mondjátok, hogy "én ezt nem így fogom csinálni ha szülő leszek"?
Fura lehet, ha valaki erre panaszkodik, de így utólag azt sérelmezem, hogy anyukám kicsi koromtól nem várta el tőlem, hogy részt vegyek a házimunkában. Úgy gondolta, hogy gyorsabb, ha ő maga csinálja, aztán persze kamasz koromban hiába várta, hogy magamtól megcsinálom, eszembe sem jutott, hogy kéne.
Nekem 3 éves fiam van, őt már most arra szoktatom, hogy pakoljon el maga után, segítsen a házimunkában, stb.
Engem se engedett soha házimunkát csinálni, most meg veszekszik velem...
Többet fogom szeretgetni a gyerekemet, nekem sose mondták, hogy pl szeretnek, sose kapok puszit, semmit.
már válaszoltam
off: utolsó, a baletól a lábad fájna de nagyon. Az úszás viszont nagyon jó, kíméli az izületeket, mindkét nemnek oké s jó testformáló. csak a fertőzésekkel kell vigyázni.
mindenképpen keresünk majd neki egy olyan sportot ami az élete szerves része lesz, és szívesen megy majd!
(úszás, labdajátékok, atlétika, szertorna)
elviszem olyan szakkörbe, ami illik az egyéniségéhez, hogy legyen neki valami értelmes hobbija, és el tudja magát foglalni, amikor én épp dolgozom, vagy nyári szünet van. (barkácsolás, gyöngyfűzés, természetjárás)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!