Milyen hibákat követtek el szüleitek a nevelésetekben, amire azt mondjátok, hogy "én ezt nem így fogom csinálni ha szülő leszek"?
Az én szüleim szerettek, de sosem öleltek meg, nem mondták, hogy szeretnek, sosem játszottak velem (egyke vagyok, így még szörnyűbb volt), sehová nem engedtek, nem tanulhattam zenét, nem sportolhattam, gyakorlatilag a négy fal közé zárva éltem, még nyáron is, mert mindketten dolgoztak.
Tanultam belőle és a kisfiammal a mai napig a szőnyegen hasalva játszunk, akár kisautókkal, akár a legóival, vagy csak birkózunk, ökörködünk. Napjában többször megölelem - ő is igényli, időnként odafut hozzám egy gyors ölelésre és már szalad is tovább :=), pedig már 8 éves nagyfiú -, sokszor elmondom neki, hogy mennyire szeretem. Tanulhat zenét, sportol, az utcában több barátja is van, akikkel sokat játszhat, a gyerekek szeretnek hozzánk jönni játszani, mert, ahogy egyszer mondták: itt mindig jó a hangulat :=). Hétvégenként és nyáron igyekszünk a lehető legtöbb közös programot szervezni.
Bármi áron jó körülményeket fogok neki biztosítani, ha kell, illegális úton szerzem meg a pénzt, de nem fogom hagyni, hogy hiányt szenvedjen.
Ezen felül arra fogok törekedni, hogy ismerjem annyira, hogy tudjam, hogy mi az, amitől egy életre megutálna és nem fogom elkövetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!