Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan reagáljam le hogy más...

Hogyan reagáljam le hogy más nővel látom?

Figyelt kérdés
Nemrég elhagytak(1hete)4 év után,egy másik nőt talált,kis városban lakunk,egy társaságunk,és egy helyre járunk szórakozni.Tudom hogy most is vele van,és nagyon fáj.Igaz már nem vagyok szerelmes de nagyon bánt a dolog.Hogyan reagáljam le ha látom őket?Most megtudnám ölni mindkettőt.
2011. jún. 19. 18:10
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
75%
ha már az illemröl beszélünk,akkor az mennyire illedelmes ahogy a fiu elhagyta és még villog a másik nőjével?Mielött még az én válaszomba kötnél bele,probálj belelátni a kérdező fejébe.Én mindent elkövetnék,csak,hogy ne is lássam őket.Ha meg meglátnám,jó magasra emelném a fejem és véletlenül sem köszönnék!Ő hagyott el,onnantol kezdve nem ismerem!Bármennyire is fáj.
2011. jún. 19. 18:31
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

"villog a másik nőjével"

figyelmesebben olvasd el a kérdést. kis városban laknak és közös a baráti társaságuk is. most bújjon el a srác vagy mit csináljon? a kérdezőnek is továbbkéne lépnie.

am meg ha valakire ráköszönök ő meg nem köszön vissza továbbra is primitív viselkedésnek tartom. suliban is egy csomó ember nem köszönt a másiknak mert nem egy társaságba jártunk dehát oszálytársak voltunk.

2011. jún. 19. 18:38
 13/17 anonim ***** válasza:

én amikor az én exem láttam másik nővel, bennem mindig csak annyi volt: most ő a következő, akit megcsal, de előtte elvesz pár évet az életéből"

és lám lám, így is lett!

szóval csak türelem, türelem :)

2011. jún. 19. 18:44
 14/17 whitedeath válasza:
65%

Szerintem mindenképpen tiszteld meg annyival hogy köszönsz hisz 4év az 4év,független attól hogy már nem vagy szerelmes...nehézlesz majd feldolgozni,de az idő majd segít. :)

szerintem semmiféle képpen se mutasd hogy neked ez rossz...mert valamilyen szinten akkor ők elégedettek lesznek hogy "nézdmár akis szerencsétlen féltékeny,vagy még érdeklem" tehát ne mutasd semmi jelét ha fáj. én ezt tenném a helyedben, de persze te döntöd el mit hogy alakítasz. sok sikert :)

2011. jún. 19. 18:52
 15/17 anonim ***** válasza:
82%
Tök mindegy, miért hagyott el. Gondolom, ha lett volna rá lehetőség, akkor VELED akarta volna rendbe hozni az életét. Nem akarta, nem akarja. 4 év nagyon sok idő, nagyon nehéz az embernek tudomásul venni, hogy aki eddig az övé volt, most már másé.De ez mit sem változtat azon, hogy veled vége. Ezt kell tudomásul venni.
2011. jún. 19. 19:13
 16/17 anonim ***** válasza:
ha jól sejtem baromi dühös vagy. ezt ki kell engedd magadból... sportolj valamit, sírj egy nagyot. 4 év, ezt szerintem meg kell gyászolni kellő képpen. nem ismerem a fickót, meg az új nőjét sem, de lehet ám, hogy ez nekik is baromi kellemetlen. próbáld meg őket elkerülni szerintem, természetesen ha összefuttok, akkor köszönj, de beszélgetni nem kell.
2011. jún. 19. 23:49
 17/17 anonim ***** válasza:
Nem szereted,de nehogy mással boldog legyen ugye,legyen egyedül,mert nem kelletél neki,hát eddig szerethetted.Csak brtololni óhajtód.
2011. jún. 20. 13:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!