"Csúfolnak" a munkahelyen a nevem miatt. Azt hittem, hogy ez csak oviban szokás, de tévedtem. Hogy reagáljam le?
Figyelt kérdés
2011. febr. 1. 10:54
1/39 anonim válasza:
Mi a neved? Már ha nem vagyok indiszkrét???
2/39 A kérdező kommentje:
Dóra
2011. febr. 1. 10:58
3/39 anonim válasza:
A munkatársaiddal lehet baj.De, ha nem tudnak vele felhúzni, akkor megunják, és hagynak.
4/39 anonim válasza:
Ne foglalkozz vele. Milyen munkahely ez?? :O nálunk már gimiben sem volt csúfolódás, pedig volt pár cifra nevű gyerek... szomorú, hogy ilyen felnőttek vannak :(
6/39 anonim válasza:
Első vagyok. Az én fiam Botond, és Koton(d)-nak csúfolják. Meg Beton(d)-nak. Menjen el a füled mellett,vagy szólj vissza valami hatásosat te is.
7/39 anonim válasza:
Én is azt kérdezem? Miért nem változtatod meg? Mennyi idős vagy?
8/39 anonim válasza:
A Dórát hogy lehet csúfolni??? Amúgy meg egy debil, aki munkahelyen csúfolódik, vágj neki vissza valahogy a dedós eszére hivatkozva...
valami ilyesmit: "jééé, azt hittem munkahelyen már csak 18 év felettiekkel találkozom...."
9/39 anonim válasza:
K@káld le nagy ívben. Ha látják, hogy kiakasztanak vele, csak fokozzák. Amúgy meg sok helyen úgy "avatják be" az új munkatársakat, hogy letesztelik, meddig lehet nála elmenni ilyenekkel. Próbáld meg lazán venni és nem törődni vele.
10/39 anonim válasza:
Szólj a főnöknek, hogy ugyan adjon már nekik plusz munkát, mert igennagyon ráérnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!