"Csúfolnak" a munkahelyen a nevem miatt. Azt hittem, hogy ez csak oviban szokás, de tévedtem. Hogy reagáljam le?
Figyelt kérdés
2011. febr. 1. 10:54
12/39 anonim válasza:
Vagy mondd azt hogy "ha-ha,ez volt a nap vicce!" :)))))))))
13/39 anonim válasza:
hány évesek a munkatársaid?
tényleg mivel csúfolnak?:S
14/39 anonim válasza:
11:01: hát ez tényleg debil...
:D
16/39 anonim válasza:
Hihetetlen hogy felnőttek így viselkednek! Ilyenek nevelnek gyerekeket is amikor még ők sem tudnak viselkedni. Ne foglalkozz velük!
17/39 A kérdező kommentje:
Ma nincs benn a főnök, lazulás van. Nem vagyok új kolléga, már több, mint egy éve itt dolgozom.
A Dórát hogy lehet csúfolni? Állandóan Doloresznek hívnak, és most épp azon röhögtek, hogy a Doloresz egy elefántnév...ja és az egyik ilyen nagyon vicceskedő kolléga az egyik felsővezetőnk, a másik meg a kontrollinges csaj.
2011. febr. 1. 11:04
18/39 anonim válasza:
Akkor visszont lőd hátba őket szögbelövővel, és te meg azon nevess!:)
19/39 anonim válasza:
klafa munkahely... talán mondd nekik, hogy dolgozzanak azért kapják a pénzt, nem a dedós viselkedésért...
20/39 anonim válasza:
engedd el a füled mellett,megunják 1-2 hét alatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!