Férjed munkahelyén dolgozik olyan nő aki miatt lenne okod féltékeny lenni?
Bocs, de megőrülök ettől a gondolkodástól. Nem egy npmiatt kell féltékenynek lenni,hanem hamár,akkor a férj miatt.
A férfiak (bármilyfurcsa) döntésképes, gondolkozó lények. Vagy megbízombenne és akkor mehetne playboy fotózásra is,akkor sem kell aggódnom, vagy nem bízom és akkor frászban telik az életem.
Szerintem se a nőkön múlik, van-e okom féltékenynek lenni.
Vannak fiatalabb, szebb, csinosabb, stb nők, van olyan is, akiről tudom, hogy tetszik neki a férjem, mégsem kell féltékenynek lennem, mert nem lép félre.
ezzel az erővel minden nőt is... egyébként nincs igazad.
aki szorongva akarja leélni az életét,hogy mikor "csábítják el" a párját, az tegye. Szerintem hülyeség.
Volt olyan ismerősöm nő, aki szintén azt hitte, meg volt győződve arról, h a férje öt szereti, aztán jött egy nap és ez mind szertefoszlott..
Láttam olyan párokat szétmenni, mikor megszületett a pici és a férj úgy érezte nem törődnek vele és máshol kereste..
Én nem merem az állitani biztosra, h meg lehet vkiben bízni ezek után, de tisztelet a kivételnek s a kivétel erősíti a szabályt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!