Mennyi idő után szokás összeköltözni?
Ha úgy érzitek, hogy a közös fedél, élet, háztartás, csak jobbá tehet egy jó és stabil kapcsolatot. Ez az érzelmi része. A praktikus pedig az, hogy ha van hol, és miből elkezdeni az önálló és közös életet.
Hogy ezekből nálatok melyikre, mi a válasz, azt ti tudjátok, mert a kérdésből nem derül ki egyáltalán.
Szerintem nem érdemes vele sokat várni, mert annak nem sok értelme van, hogy évekig együtt vagytok, aztán összeköltöztök, és akkor jöttök rá, hogy így már nem is működik olyan jól a dolog.
Mi kb 3 hónap után költöztünk össze, és nagyon jól tudunk együtt élni már több, mint 1 éve
Azért ez a rendesen vagy sehogy elég erős szerintem. Én pl 21 vagyok, suliba járok, munkára nincs lehetőségem egyenlőre. Párom ugyan jól keres, de nem vagyok hajlandó eltartatni magam. 3 éve vagyunk együtt, de a költözés még várat magára, mert nem a semmibe akarok költözni.
Szóval nem mindegy, hogy a pároknak milyen lehetőségeik vannak. Az együtt töltött idő nem minden.
A férjem anno kb az ötödik randink után nálam ragadt. Havonta egy-két napot volt otthon, egyébként nálam és szépen részletekben idehozta a dolgait.
De gond nem volt belőle, ha valamelyikünk magányra vágyik, szól a másiknak. Mivel az én lakásomban vagyunk, ilyenkor hazamegy. Sőt a horkolása miatt is néha otthon alszik, mert tudja, hogy reggelente mosott kaka vagyok, mert alig tudok aludni miatta.
Mi 1 év után költöztünk össze, ez már 2 éve volt.
Nem a közösen eltöltött idő hosszúsága számít, hanem a milyensége!
Exemmel 5 év után költöztünk össze,rá 2 hónapra kitettem,mert az idegeimre ment.
Párommal 2 hónap után,lassan 5 éve működik jól :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!